Tip Cinta - Pujilah Kekasih Anda

Share on Tumblr Ramai orang yang berat mulut memuji pasangan sedangkan kata-kata inilah yang ditunggu oleh si dia. Pujian terhadap pasangan boleh membawa impak yang sangat besar namun tak ramai orang yang mengetahuinya. Buat yang sedang bercinta, ini manfaatnya sekiranya anda memuji pasangan anda:

1. Pasangan akan berasa lebih istimewa dan berbeza dari insan lain.
2. Keyakinan diri pasangan akan bertambah sekaligus memperbaiki karier pasangan.
3. Pasangan semakin yakin dengan anda sebagai kekasihnya.
4. Pasangan lebih mudah ditegur dan hasilnya konflik perhubungan akan berkurangan.
5. Pujian terhadap penampilan pastinya akan membuat pasangan anda sentiasa tampil menawan.
6. Pujian akan membuat pasangan berasa dirinya dihargai dan membantu menyemarakkan cinta.
7. Pujian pasti akan membuat mood pasangan lebih baik dan ceria.

Anda juga untung, bukan? Tip Cinta - Pujilah Kekasih Anda

17 Komen:

Tanpa Nama berkata...

kiter jer nk puji tp die wat derk jer camner lak tu....:(

Tanpa Nama berkata...

dia suke la 2...sje je bt taw...

Tanpa Nama berkata...

bagaimana dengan kekasi curang

Tanpa Nama berkata...

dia krng tw bgmna memahami isi hti.di ksh tw g mw.

hanny berkata...

puji2 gak, tkut suar koyak pulk....moralnye jgn puji lbih2...

Tanpa Nama berkata...

ala..dlu mule2 bcinte ade la gak puji2 ni..tapi dah lme2 lgsg xde!!memang xde perasaan lgsg!puji pompuan lain leh plak!tension sgt lorh!!

suriA berkata...

ikut pe rs..
bkn ssh pn..

Tanpa Nama berkata...

Kite dah puji die dah. tapi die kate kite tipu. huhu

eda berkata...

yela....

Cerita Melayu berkata...

Puji memuji amalan yang mulia dan dikehendaki dalam setiap perhubungan tapi jangan la sampai naik riak laq... susah tu...

Tanpa Nama berkata...

kalau selalu d puji...pujian tu macam da x ad harge pulak lorrr...

Tanpa Nama berkata...

akmal.ctnta abut?

Tanpa Nama berkata...

a'skm,sy sdh sbb ''bf'' tak puji sy dia puji orng ln je..dia ckp dia cnta sy dia snggp tp sy..skrng sy dh nk pts dgn dia..ptt ke sy pts dgn dia?tlngsy please...ok..sy nk sngt bntuan awk..klau nk email,eamil je kat''nasuhaakiko@yahoo.com''klau korang dah dpt idea..ok.._.

simple gurlz berkata...

ah llki smue cme.....kte jew nk ambk aty diew tp diew thu nk nsktkan aty kte jew...stie pown x gne..skse dri kte jew ad la...tp nsb bek bf sy x mam tooh..tp x thu la akn dtg kan...hehex......so..kte cri la boyz yg btl2 syg at kte...k adios

loving couple berkata...

skrng sy bahgie ngn bf sy...kte x bley bruk ngan psgan kte..klo da trtlis diew jdoh kte..alhamdulillah..kte doa jew,,,jdoh prtmuan at tuhan...tp bg kaum adam sklian..jgn la maenkn pcaan gurlz k....ad prob slsaikn cme2...sy dlu bnyk kli d kcwakan..sy aggp bkan jdoh sy..tp sy da jmpe jdoh sy n sy akan bna mahligai ngn die..............llki2 sklian ingt jgn nk sktkan aty awekz2 anda...sygi la diew mcm mne diew sygkan kowang............k cau dluw

Tanpa Nama berkata...

Hai semua... sya tau lrh korang skrang nea tgh freasted.. tpi sabar je lrh... EHE!!!1

Tanpa Nama berkata...

lau trlblh puji len lak y jdnya nty...
kta y pyh...lbh bek x yah puji lg bgus..!!!!!

Selepas Baca, Sila Komen

Artikel Terkini

Disclaimer: Blog ini ibarat 'scrap book' saya. Di sini saya kumpul artikel yang saya gemari di akhbar, majalah dan internet berkaitan CINTA. Artikel-artikel ini bukan ditulis oleh saya tetapi sekadar koleksi peribadi dan diharapkan dapat memberi manfaat kepada semua yang membaca.