Ibu Ratu Hatiku

Share on Tumblr
ANAK : Emak nak tahu satu rahsia tak ?
EMAK : Apa dia ?
ANAK : Cuba mak pejamkan mata..

Selepas beberapa saat si ibu terus pejamkan matanya..

EMAK : Okay, mak dah pejamkan mata ni! apa rahsianya ?
ANAK : Gelapkan ?
EMAK : Mesti lah, pejam mata kan! So, apa rahsianya ?
ANAK : heheh sebenarnya, nak bagitahu ni, macam mana gelap yang mak nampak masa pejam mata, macam tulah gelapnya saya bila tak ada mak!



Ibu Ratu Hatiku

0 Komen:

Selepas Baca, Sila Komen

Artikel Terkini

Disclaimer: Blog ini ibarat 'scrap book' saya. Di sini saya kumpul artikel yang saya gemari di akhbar, majalah dan internet berkaitan CINTA. Artikel-artikel ini bukan ditulis oleh saya tetapi sekadar koleksi peribadi dan diharapkan dapat memberi manfaat kepada semua yang membaca.