Setulus Cinta - Suatu Luahan Cinta

Share on Tumblr

Sayangku Ina,

Hidup ini tiada seindah pertama kali kehadiranmu dalam hidupku. Kaulah gadis impian yang dapat menawan hatiku.

Menggenalimu sepintas lalu membuatkan aku kepingin untuk menggenalimu dari dekat.

Raut wajahmu nan ceria dan sikapmu yang bersahaja jelas menggambarkan ketulusan hatimu.

Tutur katamu yang lemah lembut membayangkan keikhlasanmu. Kini diriku dihiasi kuntum-kuntum rindu setelah lama tidak bersua.

Biarlah aku berterus-terang, kaulah gadis pertama yang berjaya mengetuk jendela hati ini.


Perlukah kuungkapkan kata cinta agar kau tahu kesetiaanku ini. Perlukah sayang, jawablah...

Kini aku menjadi insan yang merinduimu selalu dan jangan kau hanyutkan aku di dalam lautan rindu dan gelombang kasih yang sentiasa berombak.

Akan aku cuba memilikimu, walaupun aku tahu beribu langkah harus kutempuh.

Berkat kejujuran dan kesetiaan pasti kita akan bersama nanti.

Biarkan kejujuran itu menjadi tembok cinta yang tidak bisa runtuh walaupun dihempas badai yang ganas.

Percayalah cintamu adalah cintaku dan rindumu, rinduku jua. Aku tidak mahu kecewa lagi.

Datanglah sayang, walaupun hanya dalam mimpi. Aku hanya mahu kau menerima dan menghargai cintaku.

Ingatlah sayang cinta itu lebih berharga dari segunung emas dan permata.

Catatan

Ed,
Kuala Lumpur.
Setulus Cinta - Suatu Luahan Cinta

10 Komen:

kata kata mutiara cinta berkata...

posting yang menarik. hidup ini tak akan indah tanpa cinta

V berkata...

JOM MENONTON TV1 ,TV2,TVi,TV3,NTV7,8TV,TV9 alhijrahtv ,Astro Ceria ,Astro Prima ,Astro Oasis ,Astro Box Office Movie ,national geografi, discovery channel dan banyak lagi  DI >> http://vecasts.blogspot.com/2011/10/malaysia-tv-online-watch-malaysia-tv.html menonton secra percuma tak perlu daftar dan x perlu bayar
TERDAPAT JUGA LEBIH 207 BUAH SIARAN RADIO ONLINE BOLEH DI DENGARI SECARA LIVE DI SINI jom terjahhhhhhhhhhhhh ,maklumat penting,ada ketikanya sesetengah saluran tidak beroperasi kerana masaalah server down atau pun offline,Terdapat juga pelbagai saiaran radio dan tv dari pelbagai negara di sini live hanya untuk anda

Surya sweet... berkata...

Luahan hati cm 2 yg sy nak dngar dri pujaan hati sy xpy ble mase??sdih syg mnunggu yg xpasti

azie sweet girl berkata...

luahan cinta uh ad 1 prtnda..sye pon sdeh blew dyew wt sye cm niew..b ta mau wt sye cm niew ag ekk..ayg syg an b sgt2..smpai blew2..

Tanpa Nama berkata...

setahun dulu cintaku amat indah... tapi kini, segalanya hampir pudar... kami masih bersama namun serinya telah hilang... hilang bersama cinta aku, dia dan kamu... YA ALLAH jauhkan lah dia darinya kerana cuma dia yg aku ada....

Tanpa Nama berkata...

It's amazing to go to see this site and reading the views of all colleagues on the topic of this post, while I am also keen of getting familiarity.

Also visit my web blog :: gites frankrijk

Tanpa Nama berkata...

For newest information you have to pay a quick visit the web and on web I
found this web site as a finest web site for most recent updates.


my web blog; austria

Tanpa Nama berkata...

What's up mates, good piece of writing and good arguments commented at this place, I am genuinely enjoying by these.

my website: vakantiehuizen

Tanpa Nama berkata...

Does your site have a contact page? I'm having problems locating it but, I'd like to
shoot you an e-mail. I've got some recommendations for your blog you might be interested in hearing. Either way, great site and I look forward to seeing it improve over time.

Feel free to visit my web page luxe vakantiewoningen frankrijk

Tanpa Nama berkata...

Nice post. I learn something totally new and challenging on websites I stumbleupon on a daily
basis. It's always exciting to read articles from other writers and practice something from their web sites.

my website vakantiehuisje huren

Selepas Baca, Sila Komen

Artikel Terkini

Disclaimer: Blog ini ibarat 'scrap book' saya. Di sini saya kumpul artikel yang saya gemari di akhbar, majalah dan internet berkaitan CINTA. Artikel-artikel ini bukan ditulis oleh saya tetapi sekadar koleksi peribadi dan diharapkan dapat memberi manfaat kepada semua yang membaca.