Ayat-Ayat Cinta : Mutiara Kata Cinta : Madah Cinta

Share on Tumblr
Cinta itu misteri. Tidak berbentuk tapi di cari, tidak bernyawa tapi hidup, tidak tajam tapi mampu melukai, tidak mekar tapi mewangi.

Cinta bukan seperti sekuntum bunga, mekarnya tak lama, layunya tiada makna. Cinta sejati mekar selamanya.

Cinta tidak berupa tatapan satu sama lain, tetapi memandang ke luar bersama ke arah yang sama.

Setiap orang punya rasa cinta. Tapi tak semua orang dapat merasai cinta. Setiap orang pernah bercinta. Tapi tak semua mampu mengecapi bahagia.

Ayat-Ayat Cinta : Mutiara Kata Cinta : Madah Cinta

Jika kita kehilangan cinta, pasti ada alasan di sebaliknya. Alasan yang kadang-kadang sukar untuk dimengertikan. Namun percayalah bahawa ketika Dia mengambil sesuatu, telah Dia mempersiapkan sesuatu yang lebih baik untuk diberikan.

Sangatlah menyakitkan mencintai seseorang, tetapi tidak dicintai olehnya. Tetapi lebih indah adalah menyayanginya tanpa mengharapkan sesuatu perasaan apapun darinya

Kebahagiaan ada untuk mereka yang menangis, mereka yang telah disakiti, mereka yang telah mencari dan telah mencuba kerana merekalah yang biasa menghargai betapa pentingnya orang yang telah menyentuh kehidupan mereka

Cinta itu jelas indah, walaupun di sisi lain juga menyakitkan. Kerana itu kita harus belajar menikmati sisi keindahannya.

Cinta adalah ketika kamu menitikkan air mata, tetapi masih peduli terhadapnya.

Cinta adalah ketika dia tidak mempedulikanmu, kamu masih menunggunya dengan setia.

Cinta adalah ketika dia mulai mencintai orang lain dan kamu masih bisa tersenyum sambil berkata , ” Aku turut berbahagia untukmu ”

Mungkin benar tatkala kita kehilangan barulah kita menyedari. Mungkin benar saat kita terluka barulah kita mengerti. Mungkin benar bila kita rasakan rindu yang sangat dalam barulah kita tahu seberapa besar makna dan erti seseorang bagi kita.

Cinta,jika anda memilikinya, anda tidak memerlukan sesuatu pun yang lain. Dan jika anda tidak memilikinya,apa pun yang lain yang anda miliki tidak banyak bererti.

Cinta itu aneh. Sukar untuk ditafsirkan. Datangnya bukan dari paksaan, perginya pula tanpa kerelaan. Cinta itu penuh mesra dengan kasih sayang. Ianya perlu dibelai dengan kelembutan bagi menyerikan lagi keindahannya. Kekasaran boleh mencipta sebuah perpisahan.
Ayat-Ayat Cinta : Mutiara Kata Cinta : Madah Cinta

138 Komen:

aisyahbegylaktopinkcolour berkata...

saya suka blog ini..sangat indah pada pandangan mata saya...muziknya juga amat sesuai..

Tanpa Nama berkata...

kadang2 blog ni mampu bantu saya selesaikan masalah cinta saya

Tanpa Nama berkata...

thanx...blog ini sangat mbantu saya... saya suka....

BeTS\s berkata...

mmg best blog ni sape yang buat..mmg the best klah..

Tanpa Nama berkata...

saya rasa tenang n damai bila brada di sini... hati pnuh cinta n ksih syg SUBHANALLAH indah ny dunia jika kita dpt buka mata hati n minda lihat btapa cntik ny ksih syg yg ALLAH cipta kn utk kita nikmati....

Tanpa Nama berkata...

sya suka madah cinta dicnie...
mennangkan jiwa...
lurve u

elmaNISHA berkata...

first time lalu sini terus suke ...music n content memg kene ...love it ...

Tanpa Nama berkata...

aku suka sekali....

Tanpa Nama berkata...

salam wlopun sy bukan di kalangan bloggers tp sy suka mengikuti blog ni.. kata2 begitu puitis dan beri makna yg dalam.. mohon share ada antara kata indah..itu.

Tanpa Nama berkata...

dan boleh sy tahu apa tajuk music ni.. mmg sesuai sgt dgn blog ini jd begitu romanticc.. i likeee

Tanpa Nama berkata...

I like this blog. a quiet life in this blog.

Tanpa Nama berkata...

saya suka kata2 blog ni.. music dye bukan kena dengan setiap perkataan dan ungkapan yg terdapat dalm blog ni.keep writing ya (:

Tanpa Nama berkata...

blog ni memberi saya ketenangan. membaca setiap kisah cinta yg ada membuatkn sy makin menghargai cinta.. walaupun sy penah terluka,tp sy yakin satu hari nanti sy akan bertemu dgn cinta yg sempurna

Tanpa Nama berkata...

sy suka blog nie .. membuat sy tenang .. hati sy rasa sayu ble bce .. kadang2 rasa nk menangis .. walaupun aty sy sering terluka kerana cinta tp sy tahu sy akn bertemu cinta sejati ..

Tanpa Nama berkata...

saya rasa sedih,,bb saya dah banyak disakitkan oleh cinta
tapi cinta banyak membuatkan saya gembira...ape pon saya suka blog ini,,n lagu nie membuat saya teringat kembali masa silam saya yang xdpat d,lupakan

Tanpa Nama berkata...

kenapa kita sush nk lupakan orang yg kita cintai...sedgkan dia bahagia bsama insan laen...tp yg pasti....kita masih tsenyum dan ktwa mlhat dia bhgia..

Tanpa Nama berkata...

blog nie bessttttt sgt... suka bile bace... n sedih pon ade gk ayat2 at ats too.. terbaekk :)

Admin berkata...

LISTEN ONLINE RADIO AND WATCHING FREE
MOVIE ONLINE ,SPORTS ONLINE LIVE.
FOR WATCHING MOVIE ,NEWS ,AL JAZEERA ,SPORTS
VISIT LINK > CLICK TO WATCHING <
SINGAPORE RADIO >CLICK TO LISTEN <<
 LISTEN HINDI RADIO VISIT LINK >>CLICK TO LISTEN <<
 WATCHING HINDI MOVIE CHANNEL VISIT LINK >>KLIK TO WATCHING
INDONESIA RADIO,THAILAND RADIO AND MORE
MALAYSIA TV ONLINE ,MALAYSIA RADIO ONLINE

Tanpa Nama berkata...

sebak rse dada sye nie,.,
ego 2 mmng mnyusahkn,.
tpi slambe je pn lh xhan jgk ssah,.
enth la,.
selamat berjaya semua,. kengkawan,..

najwa suffiah berkata...

memg sdeyh... ilovethist0much...

Tanpa Nama berkata...

memang best ble dihayati :[

Tanpa Nama berkata...

sayadgn music nii...sejarah cinta ssah nk dilupakan...sesiapapon akandisayangi....
rasa begitu dgn org yg pnh menyayanginya dan pon rasa tenang sgt

Tanpa Nama berkata...

music ni mengingatkan saya pd seseorang yg penah menyayangi diri sy n sy pon pnah mnyayanginya...tp sy da jd milik org lain..wlauapapon sy ttp berdoa agar dia ttap bahagia n menemui cinta....sy x pnah lupakan cintanya yg ikhlas wlaupon kini sy punyai cinta lain...sy hrap dia ttap bahagia....aminnn....FAISAL nama ni knangan cinta sy...tq sbb pnah menyayangi sy dulu

YONG MURNI berkata...

mohon utk share

ejoy berkata...

nk copy n paste..bole..???

Tanpa Nama berkata...

mohon copy

Tanpa Nama berkata...

SYOK NYE lyn lagu2 dea saat d lamun cyenta hehehehe i likeeee

Tanpa Nama berkata...

kata2nya pas dengan hati yaa :)

Tanpa Nama berkata...

i likee dehhh :D

yean berkata...

i like :)

Tanpa Nama berkata...

suka sgt3 blog nieyh..amat2 trsa mendalam ke hati...tp x blh copy..nk copy ayat2 yg amat2 meyentuh 1 sudut yg terpencil dlm hri ni...

Tanpa Nama berkata...

knpe blog ni x dpt copy an paste ewk....nk smpn ayt2 tu....

Tanpa Nama berkata...

indah nya cinta jika cinta kita dibalas...
tp adekah kejam cinta jika cinta kita tidak dibalas..???

Tanpa Nama berkata...

Sy suka dgn kata2 yg ada dlm blog nie... Walaupown setiap cinta yg kte rasakan 2 x sumenya indah.. tp cinta pernah melahirkan senyuman yg pling indah buat kte...

Tanpa Nama berkata...

sungguh terharu..

Tanpa Nama berkata...

saya ske sgt2 lah

zue-ieQa berkata...

:: LikE diS" ::

Tanpa Nama berkata...

aq mmang suke ayat2 yg
best2 gile ne huhuhuh

Tanpa Nama berkata...

ermmhh?,

Tanpa Nama berkata...

btol hebat lerh ayat2x cnta nie.. Mcam mau pngsan jerh... Adoy... Kcian bt0l ak0e nie.. Ahahah... ;-)

Tanpa Nama berkata...

ska sngt.. :)

Tanpa Nama berkata...

suke sgt2 :)

Tanpa Nama berkata...

thank

Tanpa Nama berkata...

kali ptame sy rse sakit nye putus cinta...
sy sygkn die.. kami bpisah cre bek...tp...
knape ssh sgt nk lpekn die??
sy sntiase pkse dry sy untk snyum dhdpn diew wlaupown haty sy hncur..
bbr sy kate sy x syg die..tp haty sy??
hmm..ap2 pown sy ttp doakn yg trbaek untuk diew..
=)..n sy hrp sy xkn jmpe diew lg...

Tanpa Nama berkata...

sekeras2 aty sy...
x pnah plak cair tgk ayt cm nie..
hurm thnks yg bwt ayt nie...
skrg bru sy th...aty kte x kn keras slamenye
~amin~nice to meet u all

Tanpa Nama berkata...

sangat menyentuh perasaan.......terasa tenang dlm haty stiap baris ayt2 dlm ney,,,,,

Tanpa Nama berkata...

sgt indah. mohon share :)

Tanpa Nama berkata...

hhhhh

Tanpa Nama berkata...

mohd amrie cintakan farah syahida bte abd rahman....i love u so much coz mencintai mohd amrie...akan ku menjaga mu hingga akhir hayat ku...

Tanpa Nama berkata...

mcam mna nk luah kn prasaan kita yg kita pendam selama ini

ker0l berkata...

walaupn haty ini skit di hris ktika dicurangi,biar pn bibr brkata ak benci pd kau. Tp haty ini sgat mrindui kngan kau dan ak.. Ak hrap suatu hry nnty kau akn brubh dan kau akn paham ap maknanya cnta...

Tanpa Nama berkata...

saya suka blog ini kerna iya membuktikan betapa pentingnya cinta...

Tanpa Nama berkata...

aku bknnya yg terbaek utk kau

Tanpa Nama berkata...

subahanallah maha suci Allah yang mncptakan cinta yang bgtu dahsyat..

rynz eleven berkata...

best je bca blog nie..sy mmg jiwang punyer org..eheh perlukah cinta itu dikongsi?

Tanpa Nama berkata...

setiap kisahh yg d lalui ad hikmah n kte perlu bersbar.. mgkin Dia menyediakan yg lbih bekk..

miey fuanmiey berkata...

kadang2 CINTA Niey myakitkan hati kita....
tapi cinta ini jgk mmng best kn,bila kita syg kt owg tuw..
kita snggup apew sje lakukan utuk dyew...
tapi.....bila CINTA permaekan kita..
hati kita msti hncur...&myesal plak..
ape pun2 sbar mnghadapi CINTA....(:

Tanpa Nama berkata...

saya suke blog ni.....mata yg ngntk wat sy lg segar....

Tanpa Nama berkata...

ciata moyet'@

Tanpa Nama berkata...

best sngt................

Tanpa Nama berkata...

saya sker blog ne..sbb ayt dye jiwang

Tanpa Nama berkata...

sye ske bl0g ney,sbb ayt dye benaR n best. . .

Tanpa Nama berkata...

blok ini amt membri pnduan kpd sy dn si dia,,

Tanpa Nama berkata...

tuan blog: ape tajuk lagu background ni ea.. sy nak cari chord dye..:)

Tanpa Nama berkata...

saya berasa sangat tenang apabila berada di blog ini.

Tanpa Nama berkata...

kalipertama berada di blog ni saya marasa amat tenang dan seperti dilamun cinta di blog ini

Tanpa Nama berkata...

Cinta yang tidak berbalas itu
bagaikan layang-layang putus talinya.
Soal cinta adalah soal hati. Ia juga
soal jodoh. Manusia hanya
merancang tapi Tuhan yang
menentukan jodoh kita.

Tanpa Nama berkata...

suke dgn blog ni......huhhh..tenang....

shen2 berkata...

langit bg sy telah runtuh,tiada tmpt utk mengadu
lalu smpailah sy ke blog ini..at least terubat sedikit kesedihan di hati~

shen2 berkata...

cinta mmg sukar utk di mengertikan,hadir tanpa di minta
Sangat sakit bila 2 hati yg saling mencintai terpaksa melupakan masing2 krn keadaan yg memaksa
ikutkn hati,ingin aku lari dr sini dan pergi bersama dia yg sgt ku cintai namun aku msh terikat pada tggjwb..
selama ini,dia yg membahagiaknku biarpun dr jauh
biarpun tdk pernah bertemu
biar jasad ku di sini tp hatiku ada di sana..bersama si dia yg sgt2 ku cintai~

Tanpa Nama berkata...

KuAkui Memang Susah Punya Cinta Sejati,.
Tapi Aku Yakin Suatu Sa'at Nanti Kita Akan Menemukan Cinta Sejati Kita,.!!



DJN_GeNeraTioN

Tanpa Nama berkata...

setiap apa yang berlaku pasti ada hikmahnya ^_^

Tanpa Nama berkata...

stiap pertemuan pasti akan ade perpisahan..

Tanpa Nama berkata...

so sad......

Tanpa Nama berkata...

i like your word

Tanpa Nama berkata...

aku suka yg nbr 11 tu :)

azieyahaziz berkata...

saya suka blog ini <3 <3 hehe^^

Tanpa Nama berkata...

jika kita mencintai seseorang..kita harus bersedia untuk menangis

Tanpa Nama berkata...

sangat menyentuh hati...

Tanpa Nama berkata...

pada saat kau mncintaiku tiada yng memberitahu,tpy apabla kau mngkn sudh tidak mncintaiku,berjuta yng datang memberitahuku,ketika itu,aq sedar bhawa jika aq membritahu kau bahwa aq mencintaimu,kau sudh tdak mnerimaku dan jika kau mnerimaku mngkin akan ada hati lain yng terluka,kini puas aq berlari keranna ingn jauh drimu kerana aq rasa kau tdk mncntaiku,tpy kenapa lgy jauh aq lari makin dekat aq dengn kau pda masa itu..

Tanpa Nama berkata...

siapa ada facebook??

Tanpa Nama berkata...

saya suka blog ni!!

Tanpa Nama berkata...

terbaik (Y)

Tanpa Nama berkata...

sYe btul2 mencintai dye...~rieya~

Tanpa Nama berkata...

sy skew sngt an ayat2 ini amt indah skly i like

eyaa syafiq berkata...

akq,, xpna mharap kau hdir... akq trme kau kna kihlasn daty yg... bt akq mle asew sbuah kbgiaan ... stlelah akq khilagn si dyew....(thankx AHMAD SYAFIQ DANIAL).... EYRA

Tanpa Nama berkata...

q x mhu mngnang mu lgi...krna q tkut bulu mta mu hbis tercabut n.........hidungmu merah akibat bersin...hehe

Tanpa Nama berkata...

if i have a choices,
i'll choose 2 just waiting,
waiting 4 u to come,
come and give me a bouquet of flower,
flowers which are rich with ur love,
true love that come from ur deep heart,

if i can be the angle,
i'll will guarding u all time,
never let u get hurt,
nor even crying,
i will keep u just know how to smile,
how to love,
and only have the thousands of happiness,
not even make u learn how to cry.....

Tanpa Nama berkata...

aku suka dia tapi dia cakap sama saya biar lah kita berkawan sahaja...

Tanpa Nama berkata...

Terima kasih , best artikel nie :)

Tanpa Nama berkata...

thank

Tanpa Nama berkata...

terbaekk (Y)

Tanpa Nama berkata...

saya cikho christian saputra seorang gay yang kesepian haus akan sex......232b4050 butuh tman gay,,,invite pliss

Perdiy Erdiy berkata...

saya sangat kagum aja........

Tanpa Nama berkata...

i like...:)

Tanpa Nama berkata...

sedih aq sebab aq dah putus ngan perempuan ni

Tanpa Nama berkata...

saya suka sgt laman nie......saya rse tnang jer bila baca ayat2 cnta kt cnie....memang t`baik lah....

Tanpa Nama berkata...

kali pertama ku membaca ayat2 korang semua... aqo pon nak nak nak komen jugak... setiap percintaan itu ada nya perlaku yng bodohhhhhh bangang..... itu lah menyebabkan... putus nya ccicinta korang ... lain lain2 laaaaaaaaaaaaaaaaaaaggggggggggggiiiiiii...

bella berkata...

syew sukew komen dkat sni...

Tanpa Nama berkata...

0uh .. cne plk lau pkwe kte curg ? prlu ke kte mntax diputuskn ? sye curige ngn pkwe sye ,, sye rse die adew pepuan laen .. lau pepuan laen punye faceb0ok ,, mesty die like ngn k0men .. tp lau sye ,, xabis2 die ngam0x ,,pas 2 anta bnde yg sedey2 .. sye xau nk ckp pew .. tlg bg sye tips cne nk alg bnde cni brlku lg erk ?

Natasya lover'z berkata...

saya suka blog ni! :)

mohd rani mohd tahir berkata...

sangat berbisa blog di sini dong...cubain lagi perhangat cinta. gapai cinta segar, persis segaran mentari

Tanpa Nama berkata...

Tak Sangka Orang Yang Kita Sayang Sanggup Menipu Kita,Kawan2 Kita Untuk Kebahagian Dia.Yang Aku Tak Puas Hati Tu.Dia Couple Dengan Abang Angkat Aku.Lepas Break,Bape Hari Tengok2 Dorang Dah Couple.Memang Tak Puas Hati.Hmm,Tapi Tanpa Dia Aku Lebih Bersemangat Untuk Hidup.

Tanpa Nama berkata...

ingat kisah dulu kenal si dia, dan sekarang dia telah pun menjadi kekasih saya. semoga kami di jodohkan, Amin Yarobbal Alamin :)

Tanpa Nama berkata...

saya sayang dia..saya nx kita org dipertemukan balik...tpi sy x thu cara nx pujuk dia..ni smua slh fhm sy dgn dia..smpai mcm nii skli..yaallah sy tramat rindukn dia

Tanpa Nama berkata...

as salam..mohon share utk renungan ..

nurul berkata...

sy cinta dy... sy sayang dy.. sy rindu dy.. sy tk sanggup khlgn dy.. tp np dy diam seribu bahasa?? Wahai pujaan hati ku AHMAD SYAHIR BIN MUHAMMAd.. Ku amat memerlukan mu dlm idup ku.. Ikhlas dari insan yang amat mencintimu -NURUL IDAH WAHIDAH BINTI MOHD YATIM-

Tanpa Nama berkata...

Kadng kala cinta ini memang menyakitkan bila kita terlalu menyayanginya tetapi sbgai seorg nisa' jng lbhkn cnta kta dqi cnta yg plg agung,Cinta-Nya=MY RABBI brbnding cnta mnusia yg hny brsft smntra.Maka mghrplak cnta dqi TUHAN YANG MAHA ESA.Please dont give up utk mncri cnta hakiki itu:)

Pen Merah tak Berdakwat berkata...

best je ayat2 jiwang korang..hehehe

Tanpa Nama berkata...

sye suke ayat2 kt citu..ayat t0w wt sye rase lebih tenang...

Tanpa Nama berkata...

sye sgt2 ske ayt yg di tls nie ,ayt nie sye ske sbb sye prna rase semasa sye tgh bcinta n si dye .... :'( i love u capitAL I DRPD FN

Tanpa Nama berkata...

klaw org g kte syg lps tu dye tggl kn kte ape yg kte blh buat nk kene nangis kee

Tanpa Nama berkata...

hati in terasa lebih tenang,,,

Tanpa Nama berkata...

i like u

Tanpa Nama berkata...

adat percintaan mmg ade rase kecewa..da kawen pun tetap ade rase duke dan kecewa walaupun kadang2 kite bagie..xde sape yg boleh lari dpd cinta...yg penting tabah dan kuatkan semangat..

Tanpa Nama berkata...

Cinta...apakah maksud cinta?Cpe boleh bgi.

Distributor pulsa elektrik berkata...

Terima pendaftaran agen pulsa alloperator

Tanpa Nama berkata...

wadduuuhh mannteeeeeepppppppp ....

dotdot69@rocketmail.com berkata...

C- cintaku yg satu

I- impian kan nyata

N- Nikmat yang berbeda

T- Tanpa pengertian

A- Antara kau aku

dotdot69@rocketmail.com berkata...

Tuhan memberikan kita dua kaki untuk berjalan, dua tangan untuk memegang, dua telinga untuk mendengar dan dua mata untuk melihat. Tetapi mengapa Tuhan hanya menganugerahkan sekeping hati pada kita ? Karena Tuhan telah memberikan sekeping lagi hati pada seseorang untuk kita mencarinya. Itulah Cinta ...

Tanpa Nama berkata...

membca ini memberi saya sebuah pelajaran bgaimana mencintai seseorang

faridaaaa berkata...

best`ye`ayat`cinte`tu

Tanpa Nama berkata...

Rasa.. T'sntu.. Wlaup0n X prna ada wjud cnta dlam dri.. Tpi mncuba untuk mncri skaping hti Lgi agr rukum ini smpurna hehe

Tanpa Nama berkata...

I LIKE THIS BLOG....LOKE FOREVER....:-) :-) :-)

Tanpa Nama berkata...

mantabbbbbbbbbbbb

Tanpa Nama berkata...

Betul3.. Cukup bermakna ayat ni :)

Tanpa Nama berkata...

memang sakit rasa hati kalo tidak di cintai,,,,,
2 tahun lebih aku jalan ma dia, dan aku mencintai dia dengan tulus,tapi apa daya,,semua itu baru ku ketahui sekrang,,dia sama sekali tidak pernah mengangap diriku

Tanpa Nama berkata...

memang klo cinta itu g

Tanpa Nama berkata...

kta-kata cnta y amt indah dan brmkna..

Tanpa Nama berkata...

.
.
.Cnta tk mgkn dtg jka tk d'cari.
.
.
#.By : Lukha.

Tanpa Nama berkata...

.
.
.Cnta tk mgkn dtg jka tk d'cari.
.
.
#.By : Lukha.

Ben Amben berkata...

Trima ksi blog ini bnyk mmbantu saya

roka hery berkata...

hmmmm

Tanpa Nama berkata...

Thanks :)

andi shop berkata...

ANDI SHOP
BURUAN BELANJA DAPATKAN HARGA PROMO HARI NATAL TAHUN BARU
Produk dijamin asli orginal.Barang yang Kami Tawarkan Semuanya Barang ASLI ORGINAL Ada Garansi Resmi Distributor dan Garansi TAM 2 bebas resiko bebas penipuan.Semua Produk Kami Baru dan Msh Tersegel dLm BOX_nya.
BERMINAT HUB-SMS 089-6919-86274 ATAU KLIK WEBSET RESMI KAMI http://andi-shop7.blogspot.com

Ready Stock!
BlackBerry 9380 Orlando - Black.Rp.900.000,-
Ready Stock!
BlackBerry Curve 8520 Gemini.Rp.500.000,-
Ready Stock!
BlackBerry Bold 9780 Onyx 2.Rp.800.000,-
Ready Stock!
Blackberry Curve 9320.Rp.700.000,-
Ready Stock!
Samsung Galaxy Note 10.1.Rp.2,500.000.
Ready Stock!
Samsung Galaxy Tab 2 (7.0).Rp. 1.000.000
Ready Stock!
Samsung Galaxy S III Mini.Rp.1.800.000.
Ready Stock!
Samsung Galaxy Nexus I9250 - Titanium Si.Rp.1.500.000,-
Ready Stock!
Samsung Galaxy Note N7100.Rp.2.500.000.
Ready Stock!
Samsung Galaxy Note N7000 - Pink.Rp.1.700.000.
Ready Stock!
Samsung Galaxy Y S5360 GSM - Pure White.Rp.500.000,-
Ready Stock!
Nokia Lumia 800 - Matt Black.Rp.1.700.000,-
Ready Stock!
Nokia Lumia-710-whiteRp. 900.000,-
Ready Stock!
Nokia C2-06 Touch & Type -Dual GSM-Rp.450.000,-
Ready Stock!
Nokia Lumia 710 - Black.Rp. 900.000,-
Ready Stock!
Apple iPhone 4S 16GB (dari XL) - Black.Rp.1.200.000,-
Ready Stock!
Apple iPhone 4S 16GB (dari Telkomsel).Rp.1.200.000,-
Ready Stock!
Apple iPod Touch 4 Gen 8GB.Rp.700.000.
Ready Stock!
APPLE iPod Nano 8GB - Pink.Rp.500.000,-
Ready Stock!
Acer Aspire 4755G Core i5 2430 Linux Blue.Rp 1.700.000.
Ready Stock!
Acer Aspire One AOD270 10.1.-Rp. 1.000.000,-
Ready Stock!
Acer TravelMate TM8481-2462G32.Rp. 1.400.000
Ready Stock!
Acer ICONIA Tab W500 10.1" Tablets Notebook.Rp. 1.100.000,-
Ready Stock!
Nikon D7000 kit 18-105mm.Rp.1.700.000.
Ready Stock!
Nikon D90 Kit 18-105mm Vr.Rp 1.300.000.
Ready Stock!
Nikon Coolpix L 120 Red.Rp. 900.000
Ready Stock!
Nikon Coolpix P 500 Black.Rp 1.000.000.

Hanya Aku berkata...

setiap kata ade makna. best! :)

Tanpa Nama berkata...

Saya suka kt sseorang tp sya tk brani nak ckp dgn dia,tp dia mngkin dh ad gf,tp sy hanya mengharapkan dia Tidk prnah mngetahui prasaan sy kat dia..

Tanpa Nama berkata...

cinta..oh cinta

Selepas Baca, Sila Komen

Kedai Hadiah Online

Artikel Terkini

Catatan Popular

Disclaimer: Blog ini ibarat 'scrap book' saya. Di sini saya kumpul artikel yang saya gemari di akhbar, majalah dan internet berkaitan CINTA. Artikel-artikel ini bukan ditulis oleh saya tetapi sekadar koleksi peribadi dan diharapkan dapat memberi manfaat kepada semua yang membaca.