Merajuk Kerana Minta Dipujuk

Share on Tumblr

Percayalah...orang merajuk ini sebenarnya minta dipujuk.

Jadi, jangan lama-lama biarkan orang tersayang merajuk.

Pujuk, jangan tak pujuk...hehehee...
Merajuk Kerana Minta Dipujuk

22 Komen:

Tanpa Nama berkata...

btul tu..memg kna pujuk law owg tersyg ngah mjuk. tp cm ne lak owg tua xsdar dri mjuk??? cecite2..

Ayu Azaima berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
Tanpa Nama berkata...

tips memujuk ade x??kdg2 merajuk sangatla lame...

siti hajar berkata...

hah
tau tape. orang laki ni macam tak kenal j kan..
:)

Tanpa Nama berkata...

JGN HARAP AQ NK PUJUK.!!!!

Tanpa Nama berkata...

bgi gula-gula sbjik msti ok....hax,hax...

Tanpa Nama berkata...

memang betul sendiri mrajuk, sendiri pujuk ada para suami nk pujuk..

caiya itok berkata...

iye..juge ye.....merajuk lawan nye...di pujuk...
klo macam saje setujulah.....

siape yang merajuk sinilah biar saye yang pujuk....

heheheheheheh......

Tanpa Nama berkata...

like...hehe

Tanpa Nama berkata...

MY SYGSS BLEK2 MRAJUKK!!

KUNUN~

AQ YG POMPUAN NEYY PUN X STRUK TUU MRAJUKK NYEE~

Tanpa Nama berkata...

laki pon kuat merajuk..bler kite majuk xde nk pjuk pon..xlme plk die yg majuk skali..lawak tol..

Tanpa Nama berkata...

ishh..xhingin aku mujuk, pandai majuk ko pujuk ler dr serdiri..hehe

eizyana irnada berkata...

kdg2 org trsyg mrajuk sbb dia nak kan perhatian...so kita kena faham ler =)

Tanpa Nama berkata...

laa...kata syg...
tp knpa rmai kat sni yg asyik mngata kat bf kamu sendiri?
(im woman too)

Iman Athilah berkata...

mcm mane nk pujuk nieh??

Tanpa Nama berkata...

klw org merajok tu ssh dipujok???

Nur Safiqah berkata...

si dia slalu mrajuk . :) comeeel je ♥
tapi amat sukar utk dipujuk .
perlu mengeluarkan air mata bru si dia okay ;)
btw time kita mrajuk dia bukan nak pujuk :P hehe -,-


IQQA FEES ♥

Tanpa Nama berkata...

sapa2 bleh ajaq x cqa nk pjuk wnta...??pls....i need somebdy 2 help me,,!!!!!

Tanpa Nama berkata...

huhuhuhu.....
ak merajuk x prnh pown die nk pujuk... sedih kowt...

gulegule cinta berkata...

senang jew nk pujuk prempuan nie.....
gune lah ayat yg leh mmbuat gf tu gelak or happy....
mungkin die nk wak happy kn die kowt???

Tanpa Nama berkata...

pujuk jgn x pjok okey..................

Tanpa Nama berkata...

pak ngah kalau pujok mak ngah ko, mmg cair laaa.....
heheheheheeheheheeeeeee....
orang lame la kata kan.......

Selepas Baca, Sila Komen

Artikel Terkini

Disclaimer: Blog ini ibarat 'scrap book' saya. Di sini saya kumpul artikel yang saya gemari di akhbar, majalah dan internet berkaitan CINTA. Artikel-artikel ini bukan ditulis oleh saya tetapi sekadar koleksi peribadi dan diharapkan dapat memberi manfaat kepada semua yang membaca.