Luahan Hati Cinta

Share on Tumblr


Cinta
perasaan yang amat aneh
bisa buat jiwa tak keruan
bisa buat hati yang tenang
jadi gemuruh
dari mata turun ke hati
menusuk ke dalam jiwa
membuatkan hati seseorang terpikat

Bila hati terpikat
dua hati menjadi satu
semuanya indah belaka
kata-kata cinta meluncur laju
dari sebalik bibir
menyatakan rasa hati

Inginku milikimu sepanjang hayatku
inginku buat hatimu
sepenuhnya milikku

Sayang..
seribu kali sayang
itu gambaran kasihku terhadapmu
takkan pernah pudar,
cinta dah kasihku padamu
cinta dan kepercayaan
yang kau berikan padaku
akan ku jaga sebaiknya
agar dirimu terus mencintaiku
akan ku semai rasa cinta dan kasih
di dalam hati ku
supaya aku mencintaimu
tetap mencintaimu
dan terus mencintaimu..

Nukilan:
Eleina Luahan Hati Cinta

39 Komen:

shida swift berkata...

cute..^^

Tanpa Nama berkata...

best

Tanpa Nama berkata...

saya suka....

chenta berkata...

best sgt2 menyentuh jiwa setiap kata2 yer tertulis itu...
indah sungguh dgn slow muzikk...:)

Tanpa Nama berkata...

aku tak mau bilang apa..........itu seperti yang ku alami sekarang.....terima kasih ya dah buat hati ini menjadi kuat untuk mencintai nya............

Tanpa Nama berkata...

biasa biasa jerrrr

Tanpa Nama berkata...

i likes this...

Tanpa Nama berkata...

bezzzzz.......

Tanpa Nama berkata...

emmmm,, ada apa dgan cinta?love is blind

chenta macam coklat berkata...

sbnany cinta tak buta,org yg bercinta tu yg buat cinta tu buta..
cinta adlh suatu perasaan yg tak tergambar keindahannya...
tp syg,org sekarang tak pernah nk mghargai cinta tu sesungguhnya.

Tanpa Nama berkata...

cinta,perasaan indah kurniaan Pemilik JIwa..dn manusia juga terlahir krn cinta..

Tanpa Nama berkata...

cinta itu sngt indah bile kite bijak melayarinye..tp cinta juga menyakitkan dan cinta juga membuat kite semakin dewasa..

Tanpa Nama berkata...

good,,I Like This

zhurry berkata...

gagus bngttttttt,,,

Tanpa Nama berkata...

Sweet..Seperti Diri Ini Mencintai Dirinya~

Tanpa Nama berkata...

like ;)

Tanpa Nama berkata...

bez...

Tanpa Nama berkata...

best sgt,harap2 ade lagi yg bes dry nie ,,.eah..hehe

Tanpa Nama berkata...

best sgt2...
cinta anugerah Ilahi yang hadir pada setiap insan...
luv da music also

Tanpa Nama berkata...

ermm syok

Tanpa Nama berkata...

cinta memerlukan pengorbanan..
Cinta memerlukan kesetiaan
Cinta memerlukan Kejujuran...
ini akn membawa kepada cinta yang bahagia....

Tanpa Nama berkata...

kenAPA AWk suka sebR CRt pERBADI SY..
Sy x tNTERAM KLAU HAL PerBd sy oRG Thu..

Tanpa Nama berkata...

awak kNP AWK SAKITKN HT SY DGN MLUKN SY..SY TERllu hINAKA

Tanpa Nama berkata...

i love u so much.....awak sy rindu sgt,,

Tanpa Nama berkata...

sy x suKA AWK..

ryukendo berkata...

sy nie nk minta pendpt dr korg semua yg ade di log nie. . .
kalo da bercinta hampir 3tahun tp jrg berjumpe atas alasan mak ayah xbg kuar then die prnh bg tw kt sy semuanye mcm terkongkong ckit , tp skrg nie da blah kuar umh da xmcm dlu2. . .kalo sy ajk die kuar berjumpe die mcm nk n xnk je perjumpe ngn sy kenpe ye? , die ngaku syg n cinta pd sy ble berpisah mula ngn kate manis di bibir sy , dlm setahun 2,3 je dpt jumpe , tp lau ngn mbr sanggup die bg muke di teman sne cnie tp ngn sy? sebalik nye mmg xdpt , prnh berjanji ngn sy nk kuar lpk ngn sy bersame tp hampeh td kate pon nk kuar ngn sy tp hampeh atas alasan td kuar tmn kn mbr gi mydin pas2 blik2 da ayah pulak xbg kuar , then mmg xdpt ar nk jumpe ngn sy. . .
perkara nie da bertahun lme nye walaupon hmpir 3tahun kami berkenalan , kalo anda di tmpt sy apekah yg akn anda laku kan?. . .kami byk hbs kn mse hanya sekadar SMS n CALL saje hrum. . .kdg2 kecik btl hti nie di buat nye knpe ngn kwn die leh je berjumpe ngn sy xleh mmg ssh gle , semua nie sy yg tanggung sorg. . .sdy btl hu3. . .

nUrul Ja'AnA berkata...

sweet.....,>,<

Tanpa Nama berkata...

la....saba ea...huhu

tanpa name berkata...

sweet lorh...xtw nk ckp pew agy.....hahaha

Tanpa Nama berkata...

bestla,,mmg tebaikla

princess kuci berkata...

saat kita nk mula kenal hati seseorg...kenali hati seorg insan itu seikhlas hati dan cuba utk pahami insan itu...bkn semata-mata terlalu mengharapkn cinta dia..kenali cinta tuhan kerana tuhan akn membantu kita utk mendapat cinta yg hakiki...

Tanpa Nama berkata...

so sweet <3

Tanpa Nama berkata...

lau dh dy xpeduli tgl je

Tanpa Nama berkata...

Betul3..stuju sgt2!!

Tanpa Nama berkata...

like

Tanpa Nama berkata...

so sweet .

Tanpa Nama berkata...

woooooowww

Tanpa Nama berkata...

best

Tanpa Nama berkata...

suka sgat.

Selepas Baca, Sila Komen

Artikel Terkini

Disclaimer: Blog ini ibarat 'scrap book' saya. Di sini saya kumpul artikel yang saya gemari di akhbar, majalah dan internet berkaitan CINTA. Artikel-artikel ini bukan ditulis oleh saya tetapi sekadar koleksi peribadi dan diharapkan dapat memberi manfaat kepada semua yang membaca.