Lirik lagu Penanggung Sepi - Ain AF8

Share on Tumblr Lirik lagu Penanggung Sepi - Ain AF8

Aku menyayangi mu
Dengan tulus dan jujur
Tapi ku rasa kau tidak

Kita makin terpisah
Walau dibilang sayang
Kerna ku rasa kau tidak

Cukup jangan tambah lagi
Luka ku didalam hati
Biarkan aku sendiri.. kasih..

Cukup jangan dusta lagi
Kau dah tidak mencintai
Biarkan aku menjadi ..penanggung sepi..

Kita makin terpisah
Walau dibilang sayang
Kerna ku rasa kau tidak

Cukup jangan tambah lagi
Luka ku didalam hati
Biarkan aku sendiri.. kasih..

Cukup jangan dusta lagi
Kau dah tidak mencintai
Biarkan aku menjadi ..penanggung sepi.. Lirik lagu Penanggung Sepi - Ain AF8

86 Komen:

Tanpa Nama berkata...

ok

ain berkata...

lagu ni mmg best..! sesuai dgn suara akak ain

Tanpa Nama berkata...

walaupun kak ain sudah keluar tapi masih dapat lagu yang best2..................

Tanpa Nama berkata...

kami sokong ain apaloca..................

Tanpa Nama berkata...

seswai ngan vokal die.

Tanpa Nama berkata...

lagu ni sesuai ngan ain,pnh dng FEELING.

Tanpa Nama berkata...

bestgiler aku pon hampr nangis!! ain the best

Tanpa Nama berkata...

bley thn ah best nyew..

Tanpa Nama berkata...

589415646

Tanpa Nama berkata...

halo ain..walaupun x dapat masuk final,saya akan sokong awak awww

Aini berkata...

lagu nieyh best..!!!!!!

Invisible berkata...

epaloca da best....

gurl'z production berkata...

sya sukalah dgn lagu nie...best...huhuuh

Tanpa Nama berkata...

go go go ain the best!!!

POSITIF GIRL berkata...

KAK AIN SUARA BEST GILER:>

Tanpa Nama berkata...

I like ain...

Tanpa Nama berkata...

ain is the best

Tanpa Nama berkata...

lgu ni mmg best!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tanpa Nama berkata...

lagu niey da best yg pernah dgr!!!! hehehhe pencipta dea pun best!!!

Tanpa Nama berkata...

lagu ainaf8 nie best giler

ferdilla berkata...

lagu ain nie m'mang best ngam tuk suara dia tapi cara ain b'cakap tue cara sabah jadi itu je...tQ

dari:ferdilla baumin
kepada:ain AF8
thank you

hanim berkata...

aku pon suke gn sora ain...apa lg time dia bwa lagu suci dlm debu tu best gile la...apa2 pon i like this song...

Tanpa Nama berkata...

aku pon suka lagu tapi aku tak suka orangnaya.

Tanpa Nama berkata...

bLeyh tahan r lagu nie

Tanpa Nama berkata...

sya ska dengan lagu nie tpi kak ain tk dapat masuk fainel tpi tk pa sya sentiasa sokong gogo.. kak ain go..go.. kak ain

Tanpa Nama berkata...

mmg best giler10...bab pakwe ak minat die..lgu 2 mmg cdey sgt..pepon all da best to ain..

Tanpa Nama berkata...

best giler lagu ain nie kan.........................

Tanpa Nama berkata...

ain...old the best suara kau tu membutkan saya rasa terpegun bagus ain saya sokong awak i love you ain......

Tanpa Nama berkata...

AIN!AIN!AIN!AIN!AIN! ......YOU THE BEST SINGER THAT I NEVER SEE..... YOUR VOICE IS SO FANTASTIC.

Tanpa Nama berkata...

lagu best tp suara x best... harap maklum.

Tanpa Nama berkata...

lagu best tp suara x best... harap maklum.

Tanpa Nama berkata...

hei...sore dye p0n sdp jgk ek??kcik aty dye

Tanpa Nama berkata...

lagu ain sdappp sngt hrp2 lahu ain yg akan dtng sdap mcm lagu penangung sepi

Tanpa Nama berkata...

lagu penanggung sepi nie mmglah best tpie owgnya bila msuk af ske kat maulana pstu sombong plak 2....

Tanpa Nama berkata...

best jugak lagu ain nie kan...........dahlah nama aku ain

Tanpa Nama berkata...

kalaulah ain masuk af akhir,kan best............maulana bunya best pon

juerina berkata...

vote 4 AIN APALOCA
lagu kak Ain the best gilerrrrrr
i luv u, mwahhhhhhh
do the best 4 future kak Ain

Tanpa Nama berkata...

aku bukan suka pon lagu ni.... tapi aku suka suara ain je la

yana berkata...

eleh! macamlah nama dia tu glamor sangat.... bukanya aku kutuk ain af tapi ain yang kawan aku..... jangan marah....

sam berkata...

aku sukaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa....... sangat lagu niiii....

Tanpa Nama berkata...

weiiiiiiiiii aku nak jumpe ngan kak ain

Tanpa Nama berkata...

pls kak ain sye nak jumpa ngan kak ain sebab aku peminat setia kak ain

yana berkata...

lagu dahlah penanggung sepi. oooo.... maksud ain dia nie penanggung sepi la... dia kene tanggung sepi dia lahhh....

yana berkata...

eh... korang perasan tak? kat gitar ain tu ada nama maulana love ain!!! masa mula2 lagu penanggung sepi ...... fulaaaaaaaaaaamak ... kalau maulana tengok nie cair nie.....

yana berkata...

kite memang suka dengan suara ain .... SERAK BASAH!!!!!!!!!!!!!!

Tanpa Nama berkata...

ain....x patut ain keluar...suara ain jauh lebih sedap daripada ADIRAAA.....U ARE THE WINNER IN MY HEART...

AISYAH berkata...

HALLUU..HAI AIN,AKU NI ASAL DARI PAHANG...MINAT SANGAT KAT KAU...LEH JUMPA X???GO..GO..AIN!!!!!!!

sofia berkata...

ain..kau memang best..tapi aku rasa,kau memang sesuai ngan maulana..sama2 single plak tu.weiii!!boleh halau x monyet kat tepi tu..menyibukk jee!!!!!

yasmin berkata...

comel pew monnyet 2

shishi berkata...

>.lagu adiri lgi best.

leya berkata...

lagu nie mmg best,
time kak ain bawak lagu suci dlm debu
best...
lagi2 masa dah nak abis.....
menyentuh kalbu

Tanpa Nama berkata...

i loooooooooooooooovvvvvvvvvvvvvvveeeee u ain........

fiya berkata...

wei, aku suka la lagu ni beb..ain mmg cappolocca..anyway,,,I LIKE AINNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN.....................!!!!!!!muahhhhhhhhhhhh...hihihihih

Tanpa Nama berkata...

i love ain tooo she is rockssssssssssssssss! apalocaaaaaaaaaa! muahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh.

Tanpa Nama berkata...

apal0ca!!!!!!!!!!!!!!!!!!

shahmizan

Tanpa Nama berkata...

wahh , minat gileww laguuu nie , lagu nie , mengingat kan saye pade boyfriends saye ));

amirul&sofia berkata...

ain boleh tukar suara yg serak basah tu?????

OWANG SABAH berkata...

AIN JANGAN LAH SOK CANTIK

Tanpa Nama berkata...

HAI AIN AWAK APA KHBAR SAYA SUKA LAGU AWAK YG KAWAN ITU HEHEHEHEHE............AWAK DAH MAKAN KE?????SKARANG AWAK SINGLE KNAPA AWAK TERSINGKIR SEDAH NYA SUARA AWAK ITU .................AWAK TINGGAL KAT MN????KNAPA AWAK X BIAS TADI SKRNG IN SAYA BOSAN IN AWAK BIEH TEMAN SAYAHEHEHEHEHEHE......................BIAS NYA

Tanpa Nama berkata...

hai ain awak mmg cantik sye ske ngan awk punye lagu penanggung sepi hish......hish......hish. best sangat....................

Tanpa Nama berkata...

yes ...this song is best ...

asyin berkata...

best lagu ni..suare pon sdap

yana berkata...

sape kata lagu nie x best! aku tampo kang lobam pipi ha!

ain berkata...

sape kateeeeeeee ha??? AKU TAMPO KANG TEKHABOR GIGI KO!!!

ain berkata...

SAPE KATE SUARA AIN X SEDAP..............
AKU TAMPO TERABUR GIGI

Tanpa Nama berkata...

ain best lagu tu hari saya ada undi ain tau

roziaty berkata...

best la lagu ni kak ain sihat ke?hehehe

Tanpa Nama berkata...

best lagu ney...
m'gigat ex_bf...
ckyt y tr amat...

endkiki_92 berkata...

bessssssssssssssssssssss glerrrrrr !

Tanpa Nama berkata...

suare kak ain mmg sdp & merdu.....

Tanpa Nama berkata...

ain gedik

nice gurlzz alwayz win berkata...

bkannya cntik sangat si ain tuh.... gedik...!!!

Tanpa Nama berkata...

i like you ain ....good luck for you...erm song the best...

Tanpa Nama berkata...

besssss

Tanpa Nama berkata...

saya suka lagu si ain.saya ini baru umur 11 tahun dari tenom

Tanpa Nama berkata...

haaaaaaaaaaaaaa sy suka laaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Tanpa Nama berkata...

saya suka aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Tanpa Nama berkata...

beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeessssssssssssssttttttt sggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggttttt laaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaagu nnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnyyyyyyyyyyyyyyyyy

Tanpa Nama berkata...

Lagu ne best btl....... Smpi trasa ow sya,ne ada kna-mgna ngan hidup sya...Hehehe, Pe2 pn lagu ne mmg best Giler, Ain The best{Peminat Dri Sabah}

Tanpa Nama berkata...

kak ain memang pandai cipta lagu

Tanpa Nama berkata...

panjang2...komen nie...

Tanpa Nama berkata...

suka sgt dgn lagu n suara kak ainnn...
best giler suara kak ainnn......
pminat kak ain dr kmaseq,kmaman,trganu..
:D

AISYAH berkata...

eeee...lguu ni ckop best...
bnest sgt2...

Tanpa Nama berkata...

sy suka lagu ain ini !!!!!!!!!!!!!!sy dengar hari-hari

Tanpa Nama berkata...

no komen cos aku suka saper2 yang nyanyi..asal suara dia cantik..

dupdapdupdap berkata...

okey, sedap lagu ni..=)

Selepas Baca, Sila Komen

Artikel Terkini

Disclaimer: Blog ini ibarat 'scrap book' saya. Di sini saya kumpul artikel yang saya gemari di akhbar, majalah dan internet berkaitan CINTA. Artikel-artikel ini bukan ditulis oleh saya tetapi sekadar koleksi peribadi dan diharapkan dapat memberi manfaat kepada semua yang membaca.