Love Poster : You Know You're In Love...

Share on Tumblr
You Know You're In Love When You Can't Sleep...Because Reality Is Finally Better Than Your Dreams....
~ Dr Seuss ~
Love Poster : You Know You're In Love...

9 Komen:

Tanpa Nama berkata...

Thats right..sye pun dh jadi mcm tu...i can't sleep because I'am in love with someone...i always remember the boy that i love...he always in my mind....

Tanpa Nama berkata...

btol..laaa...mkn x lalu tido x senang

Tanpa Nama berkata...

sye knl sorang bdk dulu ie ske saye saye pon ske die but skrng sye x tau die nk kaple nga saye ker x????

hunny berkata...

same la....
sy syg die..nk buat mcm maner..

Tanpa Nama berkata...

insyaALLAH klu de jodoh memang die akn jd milik awak...

Tanpa Nama berkata...

dy syg sngt2 kt sy . npew cm 2 skali ha ?
plik la . sy pn syg gk kt dy . law da jdoh x ke mne gk kn .
btol x ?

Tanpa Nama berkata...

uhm,sy syg sgt laki ny..tp....

Tanpa Nama berkata...

love him so muchxx

Tanpa Nama berkata...

kat sini jea akuu dapat ckp , depan kauu akuu kentall maA ~ kenapa ni boleh jady HUH !?~
susah sannad kea na ckp nan dia , dah lama akuu simpan nii ^--^

Selepas Baca, Sila Komen

Artikel Terkini

Disclaimer: Blog ini ibarat 'scrap book' saya. Di sini saya kumpul artikel yang saya gemari di akhbar, majalah dan internet berkaitan CINTA. Artikel-artikel ini bukan ditulis oleh saya tetapi sekadar koleksi peribadi dan diharapkan dapat memberi manfaat kepada semua yang membaca.