Petua Untuk Cover Malu

Share on Tumblr Petua Untuk Cover Malu

1.Jika diketawakan rakan ketika tertidur kat opis hingga meleleh air liur basi...

Terus bangun separuh sedar dan buat-buat kene sawan sambil keluarkan lagi air liur. Gerenti member korang akan panik dan berenti ketawakan orang...

2. Kalau tersilap menyapa orang yang tak dikenali...

Teruskan menganggap dia kenal korang dan bagi dia duit kononnya korang pernah berhutang dengannya. Mesti dia pun mengaku korang kenalannya...

3. Jika ditegur orang kerana zip seluar terbuka...

Jawab je dengan selamba mengatakan ini adalah gaya berfesyen atau katakan bahawa zip itu rosak sambil berfalsafah 'biar rosak zip, jangan rosak akhlak'...

4. Bercakap sorang diri kerana member ketinggalan kat belakang...

Teruskan bercakap dan ketawa sambil menyumpah member korang tu sensorang. Tentu orang takkan gelakkan kerana menyangka korang ada masalah mental kronik...

5. Tersilap masuk tandas wanita...

Buat- buat wajah glabah dan cemas sambil berlakon menyatakan tujuan korang masuk kerana nak mencari isteri atau awek korang yang dah sejam tadi tapi tak keluar-keluar lagik...


~ JUz For Fun! Kah! Kah! Petua Untuk Cover Malu

13 Komen:

adiibanurainn berkata...

haha . lawak ouh . ngeee ~ akn dperaktikkn ouh !

Tanpa Nama berkata...

heheheh sy pn tsalah msuk tnds llki...hahahha amat mmalukan...tpi kuar wat xtau jew..hahaha

CELira berkata...

ahaha gile suke yg
biar rosak zip..jngn rosak akhlak
ahahaha
xleh bla

melor berkata...

hehehe......
suka tip ni.... :)

saiful berkata...

Aq nk praktikkan yang terkhir tuh boleh x??? hehehe.

Aq dah penah tersilap masuk tandas pompuan. Menjerit diorang. :D:D:D

Tanpa Nama berkata...

ap la awk ny..tndas pon bley t'slh msok..ish2..bwt le owg 2 nga tukau baju kew..jgn bwt silap ag ok..to saiful...

Tanpa Nama berkata...

law x menjadi cmne???
haha

Tanpa Nama berkata...

lawak nyer.....

Tanpa Nama berkata...

hahaaaa..
lucunyaaaaaa
leh pkai ke tips ni??
nnti ar nk praktis..huhu

MEMEY berkata...

He..He..He..
bleh pakai ke tips ny??
x pe nty aq tryy..

Tanpa Nama berkata...

mmg lwk ler.nk cb tgk..huhu

Tanpa Nama berkata...

lucu lah wei.. bulu ketiak aku bjoget2 bile aku bce...slmt x tcabut..hahaha

Tanpa Nama berkata...

hehhehehhe.....tol gak...leh pakai=)

Selepas Baca, Sila Komen

Artikel Terkini

Disclaimer: Blog ini ibarat 'scrap book' saya. Di sini saya kumpul artikel yang saya gemari di akhbar, majalah dan internet berkaitan CINTA. Artikel-artikel ini bukan ditulis oleh saya tetapi sekadar koleksi peribadi dan diharapkan dapat memberi manfaat kepada semua yang membaca.