10 Perkara Penting Anda Perlu Tahu Tentang Myspace

Share on Tumblr SATU
kalau muke kowunk 2 dah buruk..
takyah la post gamba pas2 letak caption
"saya lawa","saya hot".
sape nak pecaya haa?
hahaha

DUA
sape yg ada 25000 kawan..biar betul?
ade ke owg yg bleh kawan dgn 25000 owg?
bek ko jadi wakil rakyat.
kowunk nak kumpul kawan yang kowunk tak penah kenal?
hahahaaha.

TIGA
Pastu kalau kawan kowunk dah banyak sangat,
jgn la merungut ckp
"ei..si budak nih tak abes2 anta comment bukan2 ,
msg mengarut"
standart la..kawan kowunk kan ramai..
so terima la comment dan msg yg bukan2 tuh.

EMPAT
pastuh kalau kowunk nih dah
mmg lawa takyah la tulis caption
"i'm ugly","saya hodoh".
publisiti yang sgt murahan namenye...
hahaha..

LIMA
xde owg pedulik ugutan dalam internet.
xyah nak berlagak gangster.
menang pun bukan dapat duit!!
xder yg akan respek korunk.

ENAM
sehari nak bwat 20 buletin cakap
korunk ade gambar baru.
Pastu merayu suruh owg comment..
buat skali je sudeh dan owg
yg btul2 ambil berat akan comment..

TUJUH
kalau gambar korunk sume sama,
xyah letak ar... letak laa kepelbagain sket.
sape nak tgk?
muke korunk dari posisi berlainan...
hahaha

LAPAN
kalau owg tak nak approve
friend request kowunk dah la..
takyah la merayu soh approve.
. pasti ade alasan tersendiri
kenapa owg tuh tanak approve.
senang cite.. carik la orang laen yang
nak kawan ngan kowunk..

SEMBILAN
Budak2 kecik & darjah 6
yg ade myspace dan berlagak macam dot dot dot.
tutup komputer g main
congkak lg baik daa...

SEPULUH
yang berchatting kat bulletin...
BULLETTIN BUKAN TEMPAT BERCHATTING!!
gune myspace tawu tapi tak
reti ke bezakan bullettin ngan tempat berchatting?
gune YM la !msn ke..mirc ke!
bwat semak je!
sekali dua takpe..
ney berbalas-balas...
kawan-kawan yang sangap !!
so ape tunggu lagi ,
bangun hey , hey ,
marilah menari dengan ku !!

~ Just Joking! 10 Perkara Penting Anda Perlu Tahu Tentang Myspace

15 Komen:

cujen berkata...

myspace tu apa ye? makcik tak tau la benda2 macam nie... lagi satu 'kowunk' tu perkataan apa yer? kesian makcik dah tua tak tau benda2 macam nie ;-p

Tanpa Nama berkata...

haha .. btol2 . ape yg tetulis kat ats sume nye btol!
haha . tak leh belah . kdg2 ade gurl yg gdik2 tlis kat edit caption 'sye ta lawa' sye huduh' elehh ! podii! pdhal nk soh bdk2 len puji gambar die tu! wek! bjet gile! :p

Nur Fatehah berkata...

i like...heheh

Luth Textile berkata...

padan muka sapa yg terasa, sendiri makan cili, rasa pedas la.. haha

una berkata...

hahaha
ini semua benar belaka
fakta bukan auta
bajet betul budak skolah rendah yg adew ms
pastu gambar ntah pape

Vanillesays berkata...

eyyyy .i sokong .haha

sweet.ants berkata...

setuju! tu kdg2 aku ttup fren request,,kwn2 myspce utk kwn clss sudee

aienz najwa berkata...

hahahaha
setuju sgt3 la ngn bende2 ni
sume ny bajet prasan
yang paling menyampah bila kite rapat dgn sum1
komfem sume nak sebuk taw dgn sapa kita kawan
paling la menyampah dalam mespes biol ni
haha
~~>

Tanpa Nama berkata...

nak wat camner....
skg sumer ske lyn ms tue....
tak taw le pe pekdah nyerr...
bile kate takder ms taknak kwn...
camtu kew nak crik kwn...
agk2 laa..bia ar btmpat an...

cha berkata...

.....haha...no komen coz aku pown gne myspace....kakakakakakkakkahhhhhhhhh........

cha berkata...

nk kate x setuju x jugek..nk kate setuju x jugek......hehehehe.......

Tanpa Nama berkata...

haha mcm gampang

Tanpa Nama berkata...

tu la...len kali xyah men lgsung...brkwn biar ikhlas...nmpk ke keikhlasan brkwn dlm laman2 sOsial camtu?

najatin maziyyah berkata...

btOl3.....kate upin dan ipin....hakhakhakk......

Tanpa Nama berkata...

. . .. . aha. . . . .beTuL3x

Selepas Baca, Sila Komen

Artikel Terkini

Disclaimer: Blog ini ibarat 'scrap book' saya. Di sini saya kumpul artikel yang saya gemari di akhbar, majalah dan internet berkaitan CINTA. Artikel-artikel ini bukan ditulis oleh saya tetapi sekadar koleksi peribadi dan diharapkan dapat memberi manfaat kepada semua yang membaca.