Tip Untuk Mengetahui Lelaki Suka Kita Atau Tak

Share on Tumblr Pernahkah anda tertanya jika lelaki yang anda idamkan sukakan anda? Mungkin anda boleh tanya lelaki itu sendiri, tetapi anda mungkin malu untuk bertanya soalan sedemikian.

Dan jika anda bertanya, anda akan bertambah malu jika lelaki itu memberi jawapan yang beliau tidak sukakan anda.

Anda tak perlu malukan diri. Berikut adalah 3 cara pantas untuk mengetahui jika lelaki yang anda idamkan sukakan anda.

1) Adakah si lelaki itu gelisah bila bersama anda? Lelaki akan kelihatan gelisah atau "tak kena gaya" jika berdepan dengan gadis yang dia suka.

2) Perhatikan gerak geri si lelaki. Dia cuba menenung anda? Atau dia selalu senyum kat anda? Atau dia sering memulakan perbualan? Dan adakah dia berdiri dekat dengan anda. Ini semua adalah tanda yang si lelaki sukakan anda.

3) Sentuhan juga adalah tanda jelas yang si lelaki sukakan anda. Bukan sentuhan intim yang dimaksudkan. Tetapi sentuhan seperti menepuk bahu anda atau geselan cara tak sengaja di tangan anda. Lelaki yang sukakan anda akan mencari peluang untuk menyentuh anda.

Source: Melayu.net Tip Untuk Mengetahui Lelaki Suka Kita Atau Tak

206 Komen:

«Lebih lama   ‹Lebih lama   201 – 206 daripada 206   Terbaru›   Baru»
Tanpa Nama berkata...

Oh My! betul ke ni?? smue tu tande2 die..seram sejuk je sy bace entri ni.. paling seram ayat terakhir.. T_T byk kali gak die 'TER'sentuh tgan sy.. sy pun x tau sgaja ke x.. sy maen tengking je.. -_-

Tanpa Nama berkata...

KURANG

Tanpa Nama berkata...

mase form3 sye gi kL uma nenek sye..mse 2 sye dpt tau yg dye suke kt sye..sye dpt tau yg dye suke kt sye melalui spupu pempuan sye..sye tkejut..keesokan arinya dye gesel tgn sye..sye x pnah ase cm tu smue..pas2 ntah cm ne sy tbe2 leh suke kt dye..yg lbih trok sye g bg tau kt mkck sye iaitu beradik mak dye..yg sye suke kt dye..ble sye blik ipoh,sppu kL sye col ckp smue sdare da tau..mase tu ya allah mmg nangs je,mmg da kurus glee sye..sye pnah chat ngan dye kt fb.dye ckp nape bg tau kt makck..makck tu radio..skrg ni umo sye 19 dan dye 21..sye mmg xleh lupekan..bru2 sy g kL,dye asyk tgk sye je kt kahwin spupu..mase tu dye da ad gf sebye sye ..smpai skrg dorg kpel tp sye dpt ase dye syg kt sye..dlm ati dye ad sye,tp sbbkn fmly dye xnk ngaku xpown dye pening same ad nk pilih sye atau gf dye..sbb sye ni spupu dye..smpai skrg sye dpt ase dye suke sye..dye first love sye..bahagianye mase mencintai dye tp skrg sakit pedih..sye ad num dye..ap tindakan yg perlu sye lakukan skrg? PLZZ TLG SYE

Hazam Yahya berkata...

ساي رامي فقو

Tanpa Nama berkata...

saya baru budak sekolah rendah tetapi ada seseorang lelaki yang saya suka .

Tanpa Nama berkata...

Dia selalu gak tenung senyum semua kat atas tu tpi die dh ada mak we and die selalu pandang saye bukn mak we die ,tu macm mana pulak??

«Lebih lama ‹Lebih lama   201 – 206 daripada 206   Terbaru› Baru»

Selepas Baca, Sila Komen

Artikel Terkini

Disclaimer: Blog ini ibarat 'scrap book' saya. Di sini saya kumpul artikel yang saya gemari di akhbar, majalah dan internet berkaitan CINTA. Artikel-artikel ini bukan ditulis oleh saya tetapi sekadar koleksi peribadi dan diharapkan dapat memberi manfaat kepada semua yang membaca.