Tip Untuk Mengetahui Lelaki Suka Kita Atau Tak

Share on Tumblr Pernahkah anda tertanya jika lelaki yang anda idamkan sukakan anda? Mungkin anda boleh tanya lelaki itu sendiri, tetapi anda mungkin malu untuk bertanya soalan sedemikian.

Dan jika anda bertanya, anda akan bertambah malu jika lelaki itu memberi jawapan yang beliau tidak sukakan anda.

Anda tak perlu malukan diri. Berikut adalah 3 cara pantas untuk mengetahui jika lelaki yang anda idamkan sukakan anda.

1) Adakah si lelaki itu gelisah bila bersama anda? Lelaki akan kelihatan gelisah atau "tak kena gaya" jika berdepan dengan gadis yang dia suka.

2) Perhatikan gerak geri si lelaki. Dia cuba menenung anda? Atau dia selalu senyum kat anda? Atau dia sering memulakan perbualan? Dan adakah dia berdiri dekat dengan anda. Ini semua adalah tanda yang si lelaki sukakan anda.

3) Sentuhan juga adalah tanda jelas yang si lelaki sukakan anda. Bukan sentuhan intim yang dimaksudkan. Tetapi sentuhan seperti menepuk bahu anda atau geselan cara tak sengaja di tangan anda. Lelaki yang sukakan anda akan mencari peluang untuk menyentuh anda.

Source: Melayu.net Tip Untuk Mengetahui Lelaki Suka Kita Atau Tak

203 Komen:

«Lebih lama   ‹Lebih lama   1 – 200 daripada 203   Terbaru›   Baru»
Tanpa Nama berkata...

yeke..
kalu dia suka sakat kita cane lakk

Bunga Teratai berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
lady_diana berkata...

ada yg cam btul...
ada yg cam x btul...x semua menunjukkan yg dia sukakan seseorg dgn gerak-geri...

Tanpa Nama berkata...

suma itu tipu..lelaki buaya tembaga...

Tanpa Nama berkata...

lelaki..bila kita ikut ckp dia..dia akn ckp...prmpn ni..dgn aku pun dia bt bgtu apa lg dgn lelaki ln...scr amnya 70% lelaki akan tinggalkan prmpn y mdengar kata2 mrk...

Tanpa Nama berkata...

saya dah kawin tapi yang menjadi masalahnya kini saya dah jatuh cinta pada teman sepejabat.Saya sendiri pening kepala mengapalah saya boleh terjatuh cinta sekali lagi! padahal suami saya baik lah sangat! tolonglah saya.

Tanpa Nama berkata...

saya dah kawin tapi yang menjadi masalahnya kini saya dah jatuh cinta pada teman sepejabat.Saya sendiri pening kepala mengapalah saya boleh terjatuh cinta sekali lagi! padahal suami saya baik lah sangat! tolonglah saya.

baby_anne berkata...

klaw setakat nak maenkan perasaan orunk buat pe??????????????????????????

Tanpa Nama berkata...

cam memang btul pon...............same r...........tpi ble ckap dye duk jauh cikit...........yang lain sume sme.......

suriA berkata...

hoO...
cmtu ek..

cakna berkata...

klau dia gunakan cara geselan 2 nmpaknye bukan seorang lelaki yang baik....lelaki yg baik x kan sentuh perempuan yang disukainya kerana dia tahu bezakan dosa dan pahala...nk ke org kesayangan kita dapat dosa....tepuk dada tanyalah iman anda

Tanpa Nama berkata...

abesh tu cam ner nak tau yang sorang gadis tu ada perasaan kat kita?

Tanpa Nama berkata...

ada y ley d'trme akl...tp klo b'gesel n sentuh2 2 mkne ske or miang??????

Tanpa Nama berkata...

walaubagaimana pun harus diingat bahawa lelaki juga mempunyai nafsu..jadi berhati-hatilah kaum hawa sekalian...

Tanpa Nama berkata...

lau dah macam tu la, ada yang xbetul...miang, xtau malu pun ada...sape punya idea la wat tips macam ni....xleh ikut pun...huhu

meo berkata...

aik.. klu llki nk cari peluang sentuh kite.. bukan gatal ke namenye 2.. hik3..
myuskil3...
x bleh pecaye llki cm 2.....
ish3.

Tanpa Nama berkata...

kalo da kawen tp jatuh cinta kt llaki laen kne tobat..uhuhu...dosa tau..

eyla berkata...

llaki akn lindungi kita lau die suke kite...
die x kn pernh sentuh pun cuz die nk y halal...
die jg kita dan die dr bt dosa dgn sntuh2 nie...
hehhehhheee

Tanpa Nama berkata...

ada la mamat ni kan..
dulu orang gosipkan kitorg, slalu gak kuar makan ngan saya, sume tanda2 di atas tu ada, tapi knapa die couple ngan kawan 'baik' saya??
adakah saya silap coz tak agresif dalam menunjukkan cinta kat dia??
tak mcm kawan 'baik' saya ni yang cukup agresif memikat mamat nih.. adakah laki akan suka kalo pompuan yang agresif menunjukkan perasaan pada mereka??
berbanding dengan gurl yang dia suka???
pening la..

Tanpa Nama berkata...

masa mula2 knl ngn dia 2 ada la ciri2 kt atas 2,dia ckp berdebar jntng dia tgk aku,asyk puji aku jer..aku plak xde rasa pe2 pun..cool jer...lme2 knl dh xder dh bende2 2..can biasa jer..kdg2 aku rase hampeh jgk..awl prknln jer dpt prhatian lbh..lame2 xder dh...huhuhuhu..

Tanpa Nama berkata...

pd pndpt korang klo org laki 2 yang selamber sentuh tempat sensitive can pegang kt peha ker?can ngn sengaja sentuh kt tempat sulit ker?lps 2,dia mintak maaf..dia ckp xthn,tp dia x wt lbh la..jz snth c2 jer..canne ek nk wat ngn laki cnni..??

Tanpa Nama berkata...

kalau lelaki tu ada kekasih lain kat tempat lain mcm maner erk?? bila saya tnya,dia jwb dia syg saya.. dia cuma2 nak main2 dengan perempuan tu.. boleh pecaya tak?? ermmm...

Tanpa Nama berkata...

lelaki ada y baek ada y x... jd korg pandai r pilih lelaki... biar x handsome tp baik, jujur, setia n rajin...handsome tp penipu, bongkak, jahat, curang, playboy, xreti hargai org uat pe!!!!! btol x???

Tanpa Nama berkata...

ala...yg tak hensem pn sama...suka amik kesmpatan jer sumer.pompuan ni kena berwaspada sentiasa agar tk terkena.

Tanpa Nama berkata...

xbtol 2 sume..tips nie tok cinta yg berdasarkan nafsu sematA-mATa..renungkan..lelaki yg baik dan sygkan perempuan yg disukainya akn mjaga kehormatan n maruah perempuan tersebut..

Tanpa Nama berkata...

3 cara pantas ni memang susah nak tahu.....kelakar pun ada....conclusion nyer either dia suka or kita yg suka.....yg penting mesti jujur pada diri sendiri dulu if you want the relationship to on n workout n last....a person is a human being not a computer... they can sense it u cant bluff it.......most of the time to be honest about something is the hardest thing to do.....

Tanpa Nama berkata...

y..klo cwo it ska ma kta..syapa tw aj dy cm cri prhatian doank....

Tanpa Nama berkata...

sy perlukan pdgn ikhlas yang jjr dari kaum adam..ttg maslah sy yg sy rasa amat besar..sy ada bh hati tp amat muda, terlalu muda dari saya, orngnya baik, setia, rjin kerja, klga beri restu yg amat besar pd kami berdua, sy sk dgn dia dia sbb smgt dia yg kuat dan gentleman sgt,sy rasa kami sling mencintai doakan kami

Tanpa Nama berkata...

erm....
aku rse die mmg x ske aku...
stu je kene....die ske tgk aku kne bully dgn kwn2 die...hampeh.....mcm org atas ckp...awal2 jer dpt perhatian.....mkin lame mkin jauh....
tp aku pon x nk kat die......hahaha

balqis berkata...

cinta dgn suka amat berlainan, klu kita ada hati pada dia, nescaya kita tak blh tenung mata dia, terasa nak duk dkt dgn dia, terasa nak dilyn dgn mesra..rdu sgt kat dia

cayunk :-p berkata...

urmm..,
tp, bukan kew kdg2 adew gak boyz yg pura2 b'kelakuan begitu sedangkan dy x pernah adew apew2 perasaan pada kiter.. cane tu??

Tanpa Nama berkata...

dlu sy penh couple n skang sy dh xcouple.. tp kan, kdg2 rse gak nk ade seseorg yg ambk brat psal kte..tp, sushnyer nk dpt org yg btul2 kte ske..adakah org yg btul2 kte ske tu xpnh wujud??
ble de org ske, hati ni xbley trime..cmne ek??

nurul9 berkata...

camna kalo lelaki dan perempuan tu berjauhan...macam mane nak taw yang lelaki tu suke kat pompuan tue??someone jawab plz...

Tanpa Nama berkata...

meng dier slalu wat cm nie pon..we're just frenz!!. i dah ader bf.. tp i syg dierr.. lau dier kaple..i mesti kecewa..bab i syg sgt die!

Tanpa Nama berkata...

beh law dye cm b!ace jer?? cmner?? xauw r..dye clalu backup akak angkt dye..

Tanpa Nama berkata...

syer syg dyer p xauw dye sayang syer x?? cz dyer ckew cgt backup akak angkat dye...plx seseorg jawab..

bAby gUrL berkata...

mEmAng tOwL aPa yg kAt tipz 2 kAtA...akU sEnDiRi pUn cOupLe ngAn oRaNg jAuh....i tRuSt hiM...LurVe u sOoO mUcH J....mUuAaCckzZzZz.........!!!!!!!!!!!!!

angel berkata...

emmmmm, x sume laki jht n x sume laki bek... ape yg kat ats 2 ada yg btl n ada yg x btlnyer.. lelaki bla ia sygkan seseorg pmpn, dia akn lindungi sebaik mgkn... x ksh dr segi ape.. mgkn dr perckapan, pergaulan, sentuhan n mcm2 g... sy cz sy ada seseorg yg sy mnt n sy x sgkan dia pum mnt sy... n kwn bek sy (pmpn) adalah mmbr rapat pd laki yg sy mnt.. laki 2 amat menjg perlakuannyer dgn sy, mksd sy dia xkan sesuka ati pgg tgn sy tnpa sbb yg kukuh.. tp ngn kwn bek sy 2 dia x ksh pum... sekali pndg mreka mcm brcinta tp i2 la hakikatnyer... sy n laki 2 cople skrg... n kami x pnh berpegangan tgn... pe2 pum yg kte bt, 1 je yg kte kena yakin.. HATI kte.. kte sbgi pmpn mmpunyai deria hati yg kuat.. percy pd hati anda n anda akn jmp jwpannyer

Tanpa Nama berkata...

ala banyak lagi la cara untuk tahu seseorang itu suka kan kita atau tidak...
just kita kena ingat...
setiap manusia peragainya berbeza...
tidak semestinya pendapat yang kita baca ni betoi...

Tanpa Nama berkata...

kalu dia suka sakat dan suka tgk kita nangis............mcm mana pulak?

Tanpa Nama berkata...

lelaki byk prangai kalu yg gelisah 2, ada agk yg pemalu bkn suke kt pmpuan, so kt gurzl kgan prasan k..hahahaha..just joking jgn mrah. tension ni taw dgn rumet.

Tanpa Nama berkata...

lelaki,semuanya sama......pentingkan diri sendiri,suka memilih..memilih seseorang dengan hanya melihat luaaran bukannya menilai daari segi dalaman..bagi lelaki,luaran lebih penting..jgan marah,

Tanpa Nama berkata...

aku ase laki nih beriya mase mule2 je...bile dh dapat, hampagas!

Tanpa Nama berkata...

yer ker..tapi kwn lelaki sya sellau memegang tangan saya.dan mencium saya di pipi.walau pun saya tak mahu.adakah di sayang

Tanpa Nama berkata...

bleh caye kerrr??? tp kn sy dulu sy ade sum1 spesel. dia slalu duk dkt2 dgn sy n lps kitorg couple dia slalu pegang2 tgn n cium sy. dia ske cium sy kt blkg tangn sy... tp kitorg b'pish coz sy ade komitent dgn study... tp xkish sgt. dh bkn jodoh kn... pas 2 couple lg dgn sum1, tp x jln coz sy saje nk test markt... mrlampau kn. tp skrg dh insaf...

Tanpa Nama berkata...

kalu laki yg aku ske dok gesel2 siap r makan pnyepak sedas dua..
lgsg hilang rse ske tuh..huh!
MIANG SGGUH..

Tanpa Nama berkata...

jgn obses sgt dgn cinta sesama manusia..xkan ke mana tanpa redha dr Allah... serahkan hati sepenuhnya pada Dia, nescaya Dia akan serahkan hati kita pada insan kamil...

evhy berkata...

tp lo qt pertama bertemu gmna crax qttau lo dia suka ma qt pa lagi lo cwox cuek

YANA berkata...

x ramai lelaki yg boleh dipercayai

Tanpa Nama berkata...

bg sy...
sume tuw t'llu awal..
wlaupom sy da berumo 21...

ANGGERIK berkata...

AKU RASA SEPERTI JATUH HATI KAT KAWAN BAIK AKU....SIKAP DIA YANG CARING KAT AKU, RAPAT SANGAT-SNGAT AKU TAK TAU DIA SUKA KAT AKU KE TAK ... HARI 2 AKU TERSEKSA MEMENDAM RASA APA YANG DAPAT AKU BUAT SEMOGA TUHAN BUKA PINTU HATI DIA UNUK AKU

Tanpa Nama berkata...

ermmm..yg second n third tu mmg ada la..tp ye ke dia suke aku???huhuhu..cam xcaya lak..heheh

Tanpa Nama berkata...

ade je die wat sume 2..
tp still xleh nak caye slagi die x bg tau sdiri...

amalina berkata...

tpi xckup semua 2....

Tanpa Nama berkata...

huhu,pe pgang2 nie,dosalah mybe btul jgk lelaki bila dia ske kt seseorang 2 dia akan pgang2 but kena ingat tuhan jgk cik abang oi...huhu,dosa ttp dosa!!

HUHU berkata...

aku dah ske kt sorg kwn lelaki skelas ak dri form 4 lgi..skrg aku dah kt thun akhir pengajian ak kt IPTA.dah hmpir 6 thun suke die senyap2..susah tol nk ckp ak suke die la,ak kn pompuan..bru2 ni terserempak die balik kt tmpt ak tgl, so dptla ak msj2 die blk.gumbira bukan kepalang cm dpt ferrari sebijik,haha..tpi ak rs aKU yg suke die terlebih2 skrg,die bese jek ak tgk.kalo dlu yelah cam die suke ak ckit,tpi ms 2 ak xdpt suke kt sesape coz nk tumpukan perhatian pd plajaran n komitmen ak sbgi anak, padahal ak betol2 suke kt die..EM,ak xtawla die ade ke tak tanda2 cam kt atas tuh, coz ak kan bru jumpe die pas beberapa thun xjumpe sejak kmi msuk IPTA yg blainan..camne ak nk test kt die nih..ai..peningla kpale ak nih..xkan nk tnggu smpai 10 thun lg kot...

Tanpa Nama berkata...

lelaki mmgx pndai hargai perempuan..aku benci lelaki hipokrit

eda berkata...

tp cmne nk beza kan suke tol2 gan amek kesempatan jea..mungkin tol la kalu da suke rase nk pegang jea..pegang baju pn xkesa la..tp takot gak tu sekadar amek sekempatan....tolog komen sket..

Mia Syha berkata...

x percayalah..smetmes llaki x tnjuk pn perasaan dia walaupn dia suka seseorg 2.

Tanpa Nama berkata...

mlz nq g tw

Tanpa Nama berkata...

bdo2 jew.!lky skng nie nq bdn jew a..nymph aq..mmbr aq byq dh kne men..fuck a!!!!!!!

Tanpa Nama berkata...

kepala otak dia............

Tanpa Nama berkata...

sape ajar korang...........laki sume sme jew......

eika berkata...

hmm...klau die usha kita cmne plak???

ina_upsi berkata...

Ye ker cmtu..? klu die asik mgutuk kite je,,cari psl nk gaduh, suke perli2 yang disngajakn cmne..?wt org skt ati je..tp ble die x kutuk kite, ridu plak..hai, mslh2......

muaax 2 a/f berkata...

ye ker?sama laa,ina _upsi!

nan'scute berkata...

YeyE.. HehE..... BtOL Lar diER SUke kaT QU.. DaN Y Best nYer qu KaPEL dGN DIEr.

Tanpa Nama berkata...

klau xde dia buat cmtu....tp mmg dia ske jgk kt kite cmne tu...?????

Tanpa Nama berkata...

saya umur 9 tahun saya dia suka kacai saya.saya tak tahu macan mana nak tahu kalau dia suka saya terima ok.

DeaLoVa berkata...

eleh...lelaki ni buaya besi!!!

Tanpa Nama berkata...

hmmm..........perasaan suka dan cinta terhadap dia telah bertukar kepada perasaan benci.....
benci yang saya maksud ialah benci sayang, sakit hati dan nak kembali kemesraan seperti dahulu.....
actually, im really love him... but i think it is impossible that he will like me....
but im can notice and know that he act diffrently towardz me... he like to scold and merajuk with me.... without doing a very serious mistake.... can u react 1st... im feel very torture in like thiz condition....

Tanpa Nama berkata...

x stuju yg ke-3..klu dye suke pmpn 2,dye x kan sentuh pmpn 2,slagi xder ikatan yang sah iaitu kawen..tol x..

ease berkata...

kalu mcm die beri perhatian,,,tp bukan slalu,,,n kdg2 terperasan yg die pandang dr jauh...pe mknenye???mslhnye slalu...

Tanpa Nama berkata...

saye setuju komen yang kelima,saye dh lakukan segalanya tp di tingglkan saye tanpa sebab....maybe ade pempuan lain...tak semua laki jahat tp itu kn bermula pd pempuan...bertepuk sebelah takkn berbunyi...itu kn permulaan pd org ketiga itu sendiri....

lia berkata...

emm..btl gak 2..ssh nak tengok laki camne ske kite..i tink no 1 n 2 je yang i leh caye n pakai..no 3 2 in progress..

AISHAHTUL berkata...

SALAM
GUYS NAK TANYER KNP LELAKI SUKER CURANG

Tanpa Nama berkata...

tipu ler...!!!

nasim berkata...

de yg btol de yg x...

Tanpa Nama berkata...

bagi saya cinta sejati xwujud arghhh..yg wjud cinta beruk..huhuhuuu

Tanpa Nama berkata...

pcaran tu menurut w biaca aj ,ach gk menarik bgd !!!mpe bocah2 aj udh pnya pcr...duhh cape deh ,,gk ad guna'e tu pcran ,mang si kta tu butuh pndmping,vie klo tuk pcran yang msih kcil mngan gak usah deh ,,gk penting bgd ...

Tanpa Nama berkata...

kurang banyak tuh..........

Tanpa Nama berkata...

semua manusia same je....msing2 ada kesilapn n kelemahan..pompuan zaman skrg pun boleh tahan gak.tak leh nak salah kan lelaki 100 peratus.so,kita tgok diri kita dulu sebelom kita tgok kesalahan orang lain..hehe....

Tanpa Nama berkata...

aku suka dia
kat kelas tusyen,tapi skank tusyen pown da abis daa
aku suka dia,even mase tuh ak nan org lain
smpi skank aku ske dia
da 6 buln lebih kowt
dia tuh selama aku tysen skli nan dia
tapena nk tegur aku
ckp pown sptah 2 patah jee
tupown aku yg mula tegur
tapi teap kali dia masuk kelas,msty dia pdng aku kt tepat2 mataa aku
pas2 prgai dy sangat pelik
tapi susah nk ckp kalo dy feeling nan aku jgakk

Tanpa Nama berkata...

aku ase sstgah laki nyh ske mgtal jew lbeh..

Tanpa Nama berkata...

aqu xpham arh..npe sstgh laki ny xske jge prasaan pmpuan?? ape deorunk egat kte ny xde psaan kewh?? deorunk egat deorunk jewh yg ade prsaan..kte ny kayu!!!eEeE..laki mmg xleh dpcyai..ssh nk cri laki yg btul2 ikhlas dgn kte..hmhmm..

Tanpa Nama berkata...

camner yer klu org yg kita syg berada jauh dari kita...camner kita nak tahu yg dia btul2 syg kat kita..?dan tdk mainkan kita..adakah dia akn setia cam kita..kita mna thu apa yg dia buat krna dia jauh di mata kita...

Anonymous berkata...

camner yer klu org yg kita syg berada jauh dari kita...camner kita nak tahu yg dia btul2 syg kat kita..?dan tdk mainkan kita..adakah dia akn setia cam kita..kita mna thu apa yg dia buat krna dia jauh di mata kita...

Anonymous berkata...

ada y ley d'trme akl...tp klo b'gesel n sentuh2 2 mkne ske or miang??????

Tanpa Nama berkata...

hahha,,cam aq pnah kena jew skg.. ny email myspace aq adibah_cyafiq93@yahoo.com.. add lar law nak tahu laki iu cm new,,hehhe

Tanpa Nama berkata...

aq pny pcr tp qta putuz
cma gara"temen ikut campur
di ajak blikan dy gak mw
gmn ya cra'y bs blik lg ma dia

Tanpa Nama berkata...

Tanpa nama...kekadang susah jugak kita nak cari lelaki dan pompuan yang setia...bab suma sama jer....

Tanpa Nama berkata...

cinta memang buta......

Tanpa Nama berkata...

nak tahu lelaki tu suke kita tak

Tanpa Nama berkata...

tak betul pun,,
awak da pernah cuba lakukan cam tu,,
tpi dy tak sukaan awak..

Tanpa Nama berkata...

heee..
awk tak paham lagh..
cuba lebih jelas lagi...

Tanpa Nama berkata...

aq pown ske sseorng nyh ,, ea two ex aq .. tp ktewank darh ptoz ..
bwu coup

Tanpa Nama berkata...

sy ske sorank bdak nyh .. dye bdak bwu kud skool .. ea dduk sblah klas sy je .. dye salu usha2 sy .. sy pon sme .. ade stu ri sy kim clm kud dye .. pas to dye kim clm lek at sy .. alih2 dye mnx no . sy at mmbe sy .. blek dri skool dye mzg sy .. ktewank mzg stiap ri x pna miss .. bberpe ri kmdian dye mnx couple ..
epi gler sy .. bub dye lar laki yg sy idam2 kan .. tpi time dye mnx couple to .. sy tw dye ta ikhlas bub dye pnah kap yunk dye borink xderk awek .. bub to lar dye mnx kud sy kot .. sy tw smue to .. tp sy xpduli .. bub sy tkot khilangan dye .. pas 1 ari couple .. ktewank bjpe .. mse to mlm .. slpas ktewank jpe .. blek je dri umh dye mcj .. dye kap bpak dye nmpak ktewank date .. pas to .. bpak dye soh ktewank ptoz .. logik x kwn2 .. sdangkan bpak dye ade kud umh .. pas to dye kap bkan bpak dye nmpak tp kwn bpak dye .. hump lw na tpu pon jgn lar smpai org tw .. skit ti nyh hnye sy je yg tw .. sy puas lar pjok dye spye jgn ptuz .. tp dye kap dye xnak drhaka an bpak dye .. ceh ! konon .. tp pas bberape ri .. dye couple an owank len .. dark to cun .. rmai gler pmnat .. yunk mlang nye stu skool an sy an ex sy skali .. cbe kowunk pk .. lw da stu skool tiap2 ri la dye wank bjpe .. cmburu sy tgk dye wank .. hump .. sy stiap i mnanti an dye .. wlaupon kte wank dar ptuz tp dye ttap kontek sy .. tp lw leyh sy nak lbih dri itu .. sy xsngke dye pmaen kan sy .. hump .. adkh suatu i 9ty dye jdi mlik ku .. atau itu smue hnyelah mimpi .. tp dye dah ade awek ... ade lgikah harapan ntok ku ..?

Tanpa Nama berkata...

knpe smue laki sme ..
ske pemaen kan prasaan pmpuan ,, atau mreke ta pandai jge ti pmpuan

Tanpa Nama berkata...

knpe smue laki same..
suka buat orng sakit hati je..
ada yang dia yang suruh kat kawan baik dia supaya cakap kat dia.
tapi tips kat atas tu ada yang betul..
tq.....

Tanpa Nama berkata...

opps!!!
ulasan kat atas tu salah taip la..
sorry..
sebenarnya macam ni
ada yang dia suruh kawan baik dia yang ckp kat kita

Tanpa Nama berkata...

klau lelaki malu utk berdpn dgn kite.

Tanpa Nama berkata...

xleh pki la tnde2 2..bkn sume laki taw tjukkn tnde2 2..laki yg sy nk mstilah crenye len dr yg len..sy ske laki yg kasar2 perlakunye coz dlm kasar 2 ade klembutan yg kte sndri x sgke2 n leh wat kte trharu..hmm bab 2 smpi skunk aku x capel2 wlpun de yg nk mgyt,,e aku x ske tol laki yg briye2 pki ayt jwg nih nek loyer ase....

Tanpa Nama berkata...

,ykew niy ..tpy bkan seblknyer kew..cam nerw plak kalo laki pegi tinglkan kita tnpa sebab dan mghilangkan diri begitu saja tanpa beri sbrang berita .sedgkan kita x ada 1 kslahan pon bt padanye ?? adakah laki to ske kan kita atau sje nk game kita ?? pelik2 dax laki zmn skrg niy,...

Tanpa Nama berkata...

cam na klau dia anggap kita sbgai best friend sja...sdgkan kita dh bgtau isi hati kita kat dia..mcm mna ni...

Tanpa Nama berkata...

mmg ssh nk prcya kn lelaki krna nnti dia memprdua kn kta

Tanpa Nama berkata...

ni semua boleh percaya ke ?

Tanpa Nama berkata...

betul tu...apa yg dkatakan diatas semuanya benar

Tanpa Nama berkata...

ini kisah saya..saya dah couple selama tiga tahun..masa tu dia masih student dan saya telah bekerja..waktu dia study,saya support dia sampailah dia graduate.lepas graduate dia mohon kpli dan diterima.masa dia study kat ipg..saya still support dia..walaupun ader krisis sebab jauh dia tak nak putuskan hubungan dgn saya sehinggalah dia dapat tawaran mengajar di sarawak.bila je dia bekerja di sana,dia terjumpa dengan guru perempuan lain dan terus meninggalkan saya..rasa teranaiya sgt atas apa yang berlaku..umur saya makin lama makin tua sebab menunggu dia tamat belajar,lepas je dia dapat kerja,dia terus meninggalkan saya..rasa pedih hati ini bila dikhianati

Tanpa Nama berkata...

saya suke de dak chinese nie kiteorg masing2 tak kenal tapi saya simpan jer perasaan saye nie dekat 3 taun tak tau die tahu ke yg saye nie minat dekat die.. saye penah couple tapi otak saye ingat kat die jer waaaa cam ner nie, coment please.. dah mcm saye cube tak nak ingat kat die tapi tak boleh klu tak nmpak die sehari pown rase dunie nie kegelapan jer.

Tanpa Nama berkata...

ini ksah sye..sye skakn seorang lelaki 2 dan lelaki tue pun pnah la mgatakan yg dia skakn sye gak tpi akhir2 nyer bru la lelaki tue gtau kat sye yg dia dah ada org len yg lbh bek dri sye dan tlh lma mngenali nyer...sye rsa kcwa dgn skap lelaki tue yg sggup mnipu ati dan prasaan sye..sya cma bhrap agar dier sdar akan tndkan nyer yg mainkn prsaan sye..

Aishah A'syiqin berkata...

e'eh...memang betullah..lelaki yang sye sukakan itu asyik
senyum..pandang2..kat sye

Tanpa Nama berkata...

sentuh sentuh mane boleh...

Tanpa Nama berkata...

saya ada kawan sekelas..orgnya baik..pandai.tapi ego sikit..dia selalu usik saya..tapi..rimas la dgn sikap dia kdg3..tapikan dia ada jugak ambil berat ttg saya..ermm..camner 2 erkk??pas 2 kan..ada ke patut dia tgk saya senyap2..apa ingat aku buta..ciss dasar mata buaya..

AsZa berkata...

saya ada kawan lelaki dia junior saya, sya senior dia. Dia tu kadang 2 selalu gelisah.. selalu main mata dan menjeling ke arah saya.. tapi dia ada pernah sentuh tangan sya dan kalau dia berdiri dekat dengan saya.kalau dia menjeling kita tu tanda dia suka dekat kita juga ke? saya nak tanya pendapat korang

Tanpa Nama berkata...

Saye da ska sceowg ni, dye sama umo ngan sye p laen klaz. dye ska msuk klaz sye& dye suka tengok bila sye sdg bca bku... Bila kwan sye ckap yg da owg curi2 tgok sye kt blkang, sye pn m'noleh ke arah c-dye. c-dye pn coba m'jeling sye kmbali, tiba2 aty qu mulai ska pada nya. p, sye nak tahu apa dye 2 suka ngan sye ke x? apakah kita yg patut ckap yg kita suka dye ordye dulu? sya nak minta pendapat dary kowg.

Tanpa Nama berkata...

suke gile bunyi piano ni....feeling je...

Tanpa Nama berkata...

boleh share sesuatu x?...
sy dalam dilema skrg....sy x tahu lelaki tu suke sy ke x...tp cara layann yang diberi cukup membuai perasaan sy...sy nak cube pastika die suke sy atau x?tp sy malu untuk bertanya....

ada x nasihat yg boleh sy dapt kat blog ni...

Tanpa Nama berkata...

betul lah....sebijik ciri2 lelaki 2 dalm blog ni..semua betul..
tapi really ke dia suka kat aq...aq pun x tau...nak tanya nanti dikatakn perasan...ohh my god help me...

Tanpa Nama berkata...

saya nak mnx tologn..sye ske an laki tu..comel cgt
tapi sye xpasti something lha...hurm

Tanpa Nama berkata...

betul ke ape yg ditulis ni...

Tanpa Nama berkata...

TPI...SY MLU LH NK CKP AT DY...TPI KWN SY YG SKE AT DY...

Tanpa Nama berkata...

SYE SUKE SNGT AN LELKI TU...TPI MLU LH NK CKP AT DY...X TAU LH DY SKE SY KE X...HURM...

Nera Kun-tut berkata...

kalo llaki tu suke dgn ikhlas, dy xkn amek ksempatan nk sentuh2. dy teros ajk nikah.. hehehe..

Tanpa Nama berkata...

hye smua,sye nak tnya mcm mna nak tahu org suka kan kita atau tidak,sya ada kwn baik,msa hujan lebat dia genggam erat tngan sya dan lindungi dari hujan,apa mksud itu? dya syg sya sbagai kwn atau lebuh dari kwn?

Tanpa Nama berkata...

tapi kalau saya yang baru form 2 nk tahu cam ne pulak...lelaki yg sya suka nie orgnya alim ank ustaz and cuta,habis tu cam ner nk tahu...sbb saya nie kn masih sekolah..

Tanpa Nama berkata...

SAYA SUKA SANGAT KAT DIA SBB DIA,CUTE,HENSEM,PANDAI AND BAIK.... DARI NIK FARINA AZLIN

Tanpa Nama berkata...

tapi kalau semua orang ejek dia dan saya ,bila tanya semua membisu tapi saya akan siasat

Tanpa Nama berkata...

semua ni ada ciri2 yng dia sukakan saya,,,,,tpi biler kita suruh kawan kita tnya dia dia kta dia tak suka kita,,,,and masa dia tngh wat macam tu kitaa x lyan dia.......saya syok sendiri ke ...........

Tanpa Nama berkata...

erm...ad sebahagian dr yg di ats btl...tdk d'nafikan...

Tanpa Nama berkata...

saya rasa tip 2 xbtol sangat!!!

Tanpa Nama berkata...

apa betul itu...aku knl seseorang dri kelas sebelah...dia kadang2 menyuruh kawannya memberitahu saya bahwa dia kirim salam...adakah itu tanda dia sukakan saya?tpi,knpa tiap sa limpas dkt dia...dia x snym....mau pun gentar...tpi dia slalu mengindari saya bila bertemu dngn saya dimna sja....adakah itu jgk tanda dia suka sama saja?saya ingin jawapan secepatnya...please.....perasaan ingin tahu saya sudak tdk sbar...

Tanpa Nama berkata...

sila jwp soalan saya diatas dkt fb saya iaiti ekamikapikapika@yahoo.com...atau disini sja.....

analulu berkata...

aq suka seorang mamat nie..
tp dia biasa je...aq yg berangan melampau...
salah kh cinta ku padanya..
aq perit bila dia x tahu pn aq suka dia...
harapan ku..someday nanti...semoga dia akn tahu yg aq prnah mnyukai nya...
untuk kmu...(g-il)

Tanpa Nama berkata...

aku tak sangka begitu tandanya budak itu suka kepadaku....tak mungkin jugak kalau semua nie tak menjady maksudnya dye ttp syg kn aq....aq prcya aq dh bnyk kly mcm nie.... :'( sedyh sngt

Tanpa Nama berkata...

yakah,tetapi leleki itu macam tidak sukakan aku je.leleki itu selalu menjauhkan diri dari kita kerana lelaki itu cakap saja sukakan aku.

Tanpa Nama berkata...

Alah leleki nie mula2 jer syg p2 habis mnis sepah d buang.......geram sgt.....

Tanpa Nama berkata...

kalu laki tu cme men kn prasaan kite gone

AngryBird_ShinChan berkata...

o0o0o....everyday it's happening to me !!
suke tgk saye....don't know why??
dye suke aq??
o0o0....mungkin?!?!

Tanpa Nama berkata...

hahahaha merepek je lah....nak percaya wat pasal.manalah tahu ??? dia tu sebernanya sukakan kawan anda yng rapat ngan anda atau manalah tahu juga dia tu cuma nak kawan ngan anda.Apalah !!!! mesej ni sebernanya nak bagi tahu "BELAJAR DULU BARU BERCINTA" gunalah kasih sayang ada kepada orang yng anda sayang sepergi keluarga,kawan2,nabi ,rasulullah,ALLAH & haiwan peliharan anda.........KASIH SAYANG ADALAH CINTA KITA KEPADANYA.........@#$

Tanpa Nama berkata...

mesj kita ada diatas ini nak bagi tahu satu lagi ............i wan you all pray to me for my UPSR..this year. ...i wan 5A!!!!! please help me!!!!i can pray to you all to!!!!!i wan your help me!!!!!! insyallah i can have 5A for my UPSR!!ohhhhhhhhh i wan your help!!!!!i wan to crying because i wan 5A!!!!!!!!!!!!!!! @#*&^%$+_+=-!?<>,.:;"'{[]}bdggdvgdbfhhfdg i think i wan to say for everyone "GOOD BYE" for people islam i wan to say assalammualaikum.......

Tanpa Nama berkata...

sya sukakan seorg laki nie..sejak dia selalu msg sya..tp ntah kenapa skang dia dh tak msg sya langsung,dan dia dh tak bergurau dgn sya cm dlu lg..cm pelik je sya tgk dia..sya tnya dia.. ada wat slh kt dia..dia ckp xada..klu berdepan dgn dia..dia dh xgurau2 dgn sya lg..knp ea..smpi skang sy msh xboleh lupakan dia..klu sya terpakse berdepan dgn dia.hanya hti je yg thu apa yg sy rasakan...

Tanpa Nama berkata...

semue ciri2 laki yg saye suke 2 ade kt atas 2 tp die dh ade makwe yg 2 saye pelik ni? :(

Tanpa Nama berkata...

semua ciri2 ni ada,tpy ada orng g tanye dia,dia suka ke tak kat saye or tak tpy die kte tak tpy klu saya jlan ngn orng lain dia jeling n pndang semcam je kAT SAYA,dia plak tak couple wlaupon dia hnsem owng nak kt dia,sya prnh dpat tahu yng msa tahun 2010 dia sukakan saya,tpy now saya x tau lah dia suka or tak kt saya...helpp me coz i love him

Miss Wave berkata...

semua ciri2 di atas ada.. Saya thu dy ske sy dgn cara dy memandang n merenung sy.. Tapi walau pn dy bgtaw yg dy ske tp kami xbleh b'sama.. So sy hanya simpan dlam ati..

Tanpa Nama berkata...

actually..aq ada sorang kwn boy..memang slalu tolong aq..senyum kt aq...kdang2 suke sergah aq dari blakang... penah pndang aq x berkelip n dier ckp kt kwn sblah dier yg dier suke tgk senyum aq.. n dier jugk penah ckp yg aq nih comel smbil senyum tgk aq n penah skali aq nmpak muka dia mcm tegang bile aq bergurau dgn boy laen ( kwn baik dier sdiri) .. skali tuh dier luahkn yg dier suke kt aq...skrang nih aq rasa malu nk berdepn dgn dier lebih2 lagi dier tuh mesti jumpe kwn saya ats urusan pgwas.. n dier sentiasa tahu port lepak aq kt sklh..

Tanpa Nama berkata...

semua ciri 2 ad pd si dia.. tapi aq rse sgt rendah diri krana aq bkn dlm golongan yg cantik sedangkn dia seorang lelaki yg ad aura dia trsendiri.. rmai perempuan yg minat kt dia. :( cmne ni.. sedihnyer.. dia seorang yg seimbang dunia akhirat..

siti nurhidayah berkata...

salam...
saya minat kat lelaki ni...saya rse dia p0n dah thu yng saya minat kat dia...tapi dia x suka saya.. lpas sye x suka dia ..dia pula suka kat sye..sye dah xade prsan p0n nak ke dia lgi..tlong sye..

Tanpa Nama berkata...

saya dh nak berkahwin hujung tahun nie tapi saya masih suka seseorng dan saya xtau samada dia sukakan saya ataupun tidak malah saya tidak cintakan bakal suami saya walaupun saya tau dia seorng yg baik..tlg coment

Tanpa Nama berkata...

hoho .. kisahh saya pulaa :)
saya minat seorangg lelaki yang pendiam kat kelass saya . kiranya , dia lelaki melayu pertama dalam kelas tuh yang pandai . yang lainn hmm benakbenak belaka . hee ..
saye rase dy terlalu caring dengan saya sampai saya sakit perut , dy sanggup turun pergi ambikkan ubat kat bilik rawatan sekolah . sometimes saya rasa die punn ada perasaan yang sama dengan saya . cewahh . hee . but sometimes saya rasa saya bertepuk sebelah tangan . die jarang mcet saya . kiteowg jumpe kat sekolahh jea . ramai kawan kawan cakap saya dgn dia ADA HARAPAN . hoho . tapi kenape cmpai sekarang dy ta luahkan apa apa kat saya ?? semue ciri2 tuhh ad pade dy kecuali yg sentuhsentuh tuhh okea :)
masa hari koperasi negara di kl , dy duduk sebelah saye mse dalam bas . saya terlentok dekat bahu dy . tapi dy ta kejutkan punn . even saye tahuu bahu dy mesty sakitt gilaa tahann kepala konkritt saya :)
mulai dari harituh , saya rase saya yg perlu luahkan kat dy dulu .
so saya dahh decide! MALAM RAYE NYH SAYE LUAHKANN ! kakak kakak dan abang abang semua , doakann keberaniann saye ! :)
saya harap tindakan saya nyh betul :)

izzatul zahirah ain berkata...

saya ada sorang kawan praktikal dia selalu pandang sya...
kalau saya kuar je mesti dia ada... Saya tak tahu dia suka atau pun dia anggap sya sebagai kawan.... kadang2 dia dekat ngan saya dan memulakan perbualan dulu... Saya boleh bercakap terimakasih je

cinta manja berkata...

saya nursyuhada, saya pernah sukakan seseorang tu.saya nak berdepan ngan dia yg saya nk ckp sye suka kat dia. tp saya rasa sgt malu. bila saya baca tip ni. memang betol. tp sye dh cuba, x jadi pon rancangan tip nie, ade cara lain x??

bdx hot berkata...

?????
kalau dier x rapat ngan kite bile berjumpe tapi dier slalau sms kiter,,, camner lax????

Tanpa Nama berkata...

lau suka sentuh2 tu..confirm laki2 tu x baik..sbb x tau dosa pahala.

Tanpa Nama berkata...

susah la nk tau dy suka sy kew x.hmm

Tanpa Nama berkata...

kalau dia main sorok-sorok?mcm mna pulak

Tanpa Nama berkata...

klau dia main sorok-sorok mcm mna pulak?

Tanpa Nama berkata...

bodo la..lelaki mmg miang dan suka mainkn perasaan prpmuan smpai skrg sy x ble maafkn dia! argh shial !

Tanpa Nama berkata...

sye ade ske kat sorang laki nie ..dh lme sye ske kat dia ..die salu senyum kat sye .. tiap kali kmi berjumpe mesti die senyum kat sye ..dimne sye ade , disitu gak die ade ! mkin hri , mkin ske sye ngan die ..tpi sye tak tau die ske sye ke x! sye hrp die ada prsaan yg same ngan ape yg sye rse ..

Tanpa Nama berkata...

kalau budak lelaki tu selalu tanya kat kite yg dia ada muscle dan hensem..maksudnya ialah????????seriously dh nak msuk tiga thun saya suke kat dia...hehehe thu lh saya ni berbadan gemuk..,boleh saya? wanita berbadan gemuk memang tidak ada lelaki yg nak ke? ansewring please ?

Tanpa Nama berkata...

kalau kita suka kat dia jugak dalamm diam,pastu kite nampak dia pun selalu pandang kite aje setiap hari?tpi hakikatnyer kite dah tahu die dah ade girlfriend dah da ade suatu hari tu sekolah ade buat rombongan bile time waktu makan tengahari tu kite ngan kekawan kite duduk lah kat satu meja kosong tu depantu pulak ade lah satu meje kosong yang tak de orang lepastu die ngan geng die duduk kat meja yang kat depan meja saye dan die duduk menhadap saya ^_^ adakah itu bermakna die sukakan saye ataupon tak?

Tanpa Nama berkata...

Ye Ke Kalau lelaki itu sentuh kite die suke kat kite..I tak Percaya Lhhh..Sebab banyak lelaki yg pernah Sentuh Sye...

Tanpa Nama berkata...

Tiga tiga ada.. tapi... tak tahu lah dia suka aku ke tak... hope dia suka...

imana berkata...

sy sng je...sy akn tnye laki tu, lau die xsuke sy, sy ok je. then kwn ngn lain plak. jnji jite tau org xsuke kita.jgn dok tergedik2 suka kt org.cri yg suka kt kita. insyaallah.. semoga dipermudahkan olehNya. :)

Tanpa Nama berkata...

ummmmm may be true.......

Tanpa Nama berkata...

kita pernah ad si lelakinya suka kt dngn cara malu2 kt
dan suka buat ap2 ikt kt selalunya lihat kt...... seperti ini k lalaki yg blt suka kt

Tanpa Nama berkata...

lau laki tu selalu tengok kite lam diam camne ?? adkh tu tnde dia mnat kat kite jugak ??

Tanpa Nama berkata...

lau lelaki ska cri gdh ngan kta cm ne lak

Tanpa Nama berkata...

Xsemua lelaki akn pamerkan syg dia kt kita...kdg2 semua tu akn trjwb bila kita ada mslh dia org ptama akn dtg menolong..bila dibuli dia akn protect...coz sstgah laki ego mk cover macho lah kunun nye kan.hehe. Tp bila kite rindu dia show up n spent his evening with us..bila kita xsedar usha kita diam2...dlm xsedar dia tahu nama penuh mak bapak kita asal usul kita n semua keemaran kita...bila kita beli baju pun dia perasan ye...hehe...tp kalau kuar dia ego xnak pgg tgn kita tp bila kita pengsan pitam dia jgk yg pangku n belai2 rmbut kita.hahaha

Iza_pieces90 berkata...

mcm mane nk lupakan cinta tepuk sebelah tgn? sakit bile asik teringat kat die~ bile ade memori bersama die kat sesuatu tmpt lagi sakit sbb perasaan x terluah~ mcm mane ek?

Tanpa Nama berkata...

Cm na nak tau?
Dulu dy slalu senyum kat saya
dy 2 jrang jumpa saya,
selalu buat mata juling bila jumpa
kwan saya ckp dy 2 suka sy .. Adakah ia betul?
bila dy jumpa saya dy tak gelisah . Tp saya yg gelisah ..

Tanpa Nama berkata...

Lau suke sentuh2..sah llaki x baik..

Tanpa Nama berkata...

aq ade ska kt mmat ni, p xtau lr dye ska jgk ke x kt aq ni. .

Tanpa Nama berkata...

cam mane kalau lelaki tu nak mempermainkan kita ? sedang kan kita suka dia and kita tak tau yang dia nak permainkan kita ? ?

Tanpa Nama berkata...

Macam mana kalau lelaki ni suka cari pandang saya?? Adakah lelaki itu suka pada saya??


anis farhanis berkata...

macam mana kalau lelaki suka kat kita tapi dia tak cakap dengan kita cuma dia rapat dengan kawan kita itu dinamakan cinta ka ;;;;;

muiz Kau berkata...

Mana nak amik biji ganja..

Tanpa Nama berkata...

Macam mane pulak dngn lelaki yg selalu memandang kite dng muke yg sempoi?

Tanpa Nama berkata...

Kalau lelaki itu bila orang cakap pasal saya dia selalu senyum,saya suka dia ,saya selalu mulakan perbualan yang okey tapi dia sebaLIKNYA kitaorang selalu gaduh tapi itu tahun lepas tahu ni kita orang macam bila jumpa macam malu-malu mungkin dia dah matang sebab tengok saya dah matang

Tanpa Nama berkata...

saya ada kawan yang cirinya sama ngan kat atas tu.. saya suka kat dia .. tapi tak tahulah.. mungkin dia friendly..

Tanpa Nama berkata...

Waktu tu bulan puasa, saya pergi surau pastu saya nampak sorang lelaki ni. dia handsome. Saya tanya kawan saya sapa dia pastu dia cakap tu boyfriend dia.... Saya duduk kat bangku saya tak sedar yang lelaki tu duduk dekat sebelah saya lagipun dia duduk rapat ngan saya. Saya malu. Masa berlalu dengan cepat sampai hari terakhir puasa. Saya tidak hadir ke surau. Lelaki tu tanya kat kawan kawan saya mana saya, kawan2 saya cakap saya balik kampung pastu lelaki tu cakap kat kawan2 kalau korang jumpa (saya) tolong cakap kat dia "saya suka dia'. Bila kawan2 saya cakap saya rasa terharu sangat...( :

rangky handy berkata...

kwn saya fara hanim dia kecewa kerana telah putus cinta.kerana'' si dia'' telah mempunyai pilihan lain.saya menyuruh fara untuk melupakan ''si dia'',tetapi dia tidak mahu...apakah cara-cara yg terbaik untuk fara melupakan ''si dia''?

Tanpa Nama berkata...

saya suka kat firdaus sebenarnya .. kt kelas saya ada 41 org .. semua lelaki kecuali saya dgn balqis .. mmg selalu ramai yg hantar surat cinta pd saya .. tapi kalau balqis tu , ada lah jugak org yg suka kt dye ,, kira kitorang ni sama laa .. firdus tu belajar kt kelas yg sama dgn saya and balqis ,, kitorang satu kelas .. kitorang form 1 .. saya mmg suka kt firdaus ,, saya baru sedar yg balqis pun suka kt firdaus jugakk ,, dye taknak saya tahu sbb dye taknak saya rampas firdaus tu dr dye .. saya ni tk batak jantan langsung .. dye nk ambk firdaus tu pun ambk lahh .. saya dgn balqis pun sbnrnye dh mcm bff dh sbnrnye .. tk pernah bergaduh .. saya mmg dh lama dh perasan yg firdaus tu selalu pandang saya bila waktu pelajaran ,, kiranya curi-2 pandang saya .. kalau dye ada chance , dye akan duduk rapat dgn saya , kt sebelah saya ,, dye mmg handsome ,, bila saya menangis secara diam-2 smlm sbb ada sorg bdx laki tu sakitkan hati saya , dye lah yg pujuk saya , baru saya sedar yg dye selalu akan ekori saya yg saya akan buat apa kt dlm kelas ,, biasa ar kan satu kelas .. time tu smlm balqis pun saya tgx dye ni mcm jealous dgn tingkah laku firdaus dgn memujuk saya ,, and dye selalu happykan saya bila saya sedih .. saya harap balqis faham :'(

mrs faith berkata...

Nama saya mrs iman i
adalah dalam hubungan untuk 3thn dengan seorang budak lelaki i percaya
menyayangi saya lebih daripada apa-apa dalam perkara di dunia
selepas beberapa ketika i perasan beberapa perubahan dalam perkara-perkara
yang dia lakukan , dia mula bengkeng
tentang mereka jadi saya tahu beberapa perkara yang salah saya cuba
untuk sila kepadanya dalam beberapa adalah tetapi belum ada
hasil. lama i perasan dia melihat gadis lain
i cuba untuk membuat dia faham bahawa saya sayangkan beliau supaya
banyak, tetapi dia tidak akan tidak mendengar. satu hari i membaca
testimoni pada kes yang sama seseorang memberi keterangan
kerja-kerja Dr okojie ini besar dan juga ketika saya tidak
percaya i diyakinkan oleh kawan saya jadi saya dihubungi
beliau dan cuba kaedah beliau dengan berat hati menghairankan dalam
kurang daripada satu minggu kekasih saya menghubungi saya dan sehingga
tarikh kami masih bersama-sama bahagia berkahwin dengan anak lelaki. Amat berterima kasih kepada Dr okojie dia specialiesed dalam penyelesaian masalah-masalah lain termasuk yang berikut:
(1) Jika anda mahu kembali bekas anda.
(2) jika anda sentiasa mempunyai impian yang buruk.
( 3) Anda ingin dipromosikan di pejabat anda.
( 4) Anda mahu wanita / lelaki untuk berjalan selepas anda .
(5 ) Jika anda mahu kanak-kanak.
(6) Jika anda memerlukan bantuan kewangan.
(7 ) Jika anda mahu mengubati HIV AIDS
menghubunginya sekarang untuk penyelesaian segera anda
masalah pada Drokojiehealinghome@gmail.com
Terima kasih

Veronica misau berkata...

. macam mna pula dgn lelaki tu pandang kita tpi lelaki tak tu senyum . msa tu sya temuduga,dia pun ada jga.Dia pandang sya dri jauh. bla kawan2 dia brdekatan dgn sya,dia pun jmpa kawan dia tu dan sya tau dia pandang sya lgi,tapi mcm tu jga la dia pndg sya dgn jelingan mata dia tu.Suatu hari,apabila sya dan adik2 prgi pasar,kebetulan dia ada kat sna,jdi dia nmpak sja sya,dia terus dtg mndkati sya....adakah itu ptanda ??? atau stakat prasaan sya sja kot...

Tanpa Nama berkata...

Lelaki ni sesetengah boleh percaya x semua so pilih la yg baik x buaya darat.

Tanpa Nama berkata...

Saya nk pendapat korang.Kalau Lelaki tu suka kacau kita adakah tanda dye suka kita..Tolong bagi pendapat kat Saya.ok..

wan Hassmin berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
Tanpa Nama berkata...

hmm kalau laki tuh pernah bercinta ngan kita tapi dia broke up and dia sedih tapi .... tapi dia tak nak mengaku yg dia masih sukakan kita ...ahhhhh terseksalah tlglahhhhhhhh tlg saya tenangkan fikiran

nurul asyiqin berkata...

x paham aq owang laki nie..

Tanpa Nama berkata...

Semua yg diatas tu,ada pada diri dia…cuma yg tersentuh lah bagai tu dia takkan buat

Tanpa Nama berkata...

dia tidak tenung tetapi dia kerap pandang.

Tanpa Nama berkata...

dia adalah cnta prtama sye,msa skolh rndh dulu tpi dia tk suka sye.bila kmi brskolh d skolah menengah yg sama.dia terus msra dgn sye, dan bbrapa bulan d klas kmi cba beljr sma2 krna dia dgn sye dan ktika itu dia cba pengang tgn sye tpi sye tak suka dia lgi dan msa kwan baik sye dtng k arah kmi dia tepuk bhu sye dan sye cuma elak drinya...
adakah dia sukakan sye???

Tanpa Nama berkata...

Kalau dia suka sakat kita macammana?

Tanpa Nama berkata...

Kalau kita tak pernah jumpa dia selama nie...sekarang baru jumpa...pastu..dia asyik tengok kita je..macam mana???

Tanpa Nama berkata...

Mcm mana kalau kita salu tenung die lepas tu die dtg rapat dengan kita lepas tu die tiba2 peluk kita ?

Tanpa Nama berkata...

kalau lelaki tarik kedua belah pipi kita?

Tanpa Nama berkata...

Assalamualaikum macam mana pulak kalau kawan saya suka kat dia tapi saya suka kat lakitu saya sedih je.

Tanpa Nama berkata...

Sebenarnya saya suka kat aiman dia baik dengan saya.saya suka dia kalau dia baca saya Illyana.harap dia baca.

Tanpa Nama berkata...

Sayapun suka Iqbal coboy junior. Saya Illyana ILoveYou.

Tanpa Nama berkata...

wow .. sweet sngat ..

«Lebih lama ‹Lebih lama   1 – 200 daripada 203   Terbaru› Baru»

Selepas Baca, Sila Komen

Kedai Hadiah Online

Artikel Terkini

Catatan Popular

Disclaimer: Blog ini ibarat 'scrap book' saya. Di sini saya kumpul artikel yang saya gemari di akhbar, majalah dan internet berkaitan CINTA. Artikel-artikel ini bukan ditulis oleh saya tetapi sekadar koleksi peribadi dan diharapkan dapat memberi manfaat kepada semua yang membaca.