Cara Nak Cover MALU

Share on Tumblr 1. Kalau tersepak batu: Jangan terus bangun,sebaliknyer anda baring dan terus berguling-guling cam pejoget rap tu hingga jauh dari perhatian ramai...lepas tu baru bgn bila takde orang nampak..

2. Kalau terjatuh basikal: cepat-cepat naik beskal anda semula dan jatuhla lagi sehingga berkali-kali supaya orang ingat anda saje-saje buat lawak...

3. Kalau terjatuh tangga: terus bersilat seolah-olah anda dirasuk atau sedang berlawan dengan makhluk halus...

4. Kalau terjatuh dalam longkang: pungutlah sampah yang ada sambil marah-marah dengan suara yang kuat, pasti orang menyangka anda seorang yang amat prihatin terhadap kebersihan.. ..

5. Kalau jatuh ketika nak naik bas: jeritlah kuat-kuat.."oi! apa tolak-tolak ni?" walaupun tiada orang di blakang anda....

6. Kalau terjatuh di dpn bus stop: terus buat-buat pengsan sehingga ada orang membantu anda..kalo takde..baring terus sampai malam dan takde orang lagi kat bus stop tu...haa...ni lah masa sesuai untuk bangun semula....

7. Kalau jatuh tergelincir kat lantai licin: tarik la kawan (atau sesiapa yang ada kat sebelah anda)untuk jatuh bersama-sama supaya tak lah anda sorang je yang dapat malu...ye tak?....

~ Dari Mr Google Cara Nak Cover MALU

17 Komen:

Tanpa Nama berkata...

Nak tanye sket.
Klu dlm krta tgh drive ...lampu merah and terkorek hidung plak.Org sebelah nampak ...

cam na nak cover malu tu yek.

Tanpa Nama berkata...

lawak tol la...thanks...bright up my day...

Tanpa Nama berkata...

klaka gile....

Tanpa Nama berkata...

senang je nak cvr malu terkorek hidung tuuuu...
Buat2 lah cam picit jerawat kat hidung. Lepas tu kerut2 kan dahi tu sikit nampak cam sakit benarlah kan ...
Lepas tu sapuh hidung ngan tissue cam lah darah bekas jerawat kuar ...

pe susah ...lu fikirlah sendiri

Tanpa Nama berkata...

korek dlm2 lagii. biar dia tengook. dia tak korek hidung meh? hahah

Tanpa Nama berkata...

nak tnye byk leh..
emm cne nk cover malu klu tetbe kite trgelak sesorg,org sume tgk..huhu

Tanpa Nama berkata...

buat lah pengsan secara tiba2...

Tanpa Nama berkata...

klakar la u all,,anyway thanks to bright up my day..

Tanpa Nama berkata...

buat xtau je la.

Tanpa Nama berkata...

cam ne kalo batuk tesembuq kahak....

Tanpa Nama berkata...

cam ne kentut masa beramai2 dalam satu bas ...buat2 marah lah ...katakan "sapa makan telur pagi ni "

Tanpa Nama berkata...

hahaha..bestnya

Tanpa Nama berkata...

haaaaaahaaaahaaaa......kelakarnye
best btul ek

Tanpa Nama berkata...

haaaaaahaaaahaaaa......kelakarnye
best btul ek

Tanpa Nama berkata...

glerr btol laa...xkn nk wat pngsan..baik lari terus..hahaha

Tanpa Nama berkata...

eh..kalo owg gelak kt kite..tnye die..apahal nie??? ade masalah ke?? bru pdan muke diorg!!!

Tanpa Nama berkata...

terbaekkkkk larrrr!!!!

Selepas Baca, Sila Komen

Artikel Terkini

Disclaimer: Blog ini ibarat 'scrap book' saya. Di sini saya kumpul artikel yang saya gemari di akhbar, majalah dan internet berkaitan CINTA. Artikel-artikel ini bukan ditulis oleh saya tetapi sekadar koleksi peribadi dan diharapkan dapat memberi manfaat kepada semua yang membaca.