Elak Dating Dengan Wanita Ini

Share on Tumblr 1. Kawan baik kakak anda.
Kenapa? Ini kerana apada permulaannya semua pasti nampak baik tetapi jika suatu hari nanti anda berselisih faham, semua rahsia anda akan dibongkar kepada kakak. Agak susah untuk anda mempertahankan diri bila ‘diserang’.

2. Setiausaha anda.
Kenapa? Seperti sedia maklum, ada orang yang memandang serong pada kerjaya seorang setiausaha. Bagi mereka, setiausaha hanya mahu menggoda boss, seterusnya berkahwin. Jika ia, anda keluar dengan setiausaha dan dalam masa yang sama, anda sudah berkahwin, anda mengiakan tanggapan orang ini.

3. Bekas teman wanita.
Kenapa? Ada orang kata, kita tidak sesuai jadi kekasih tetapi boleh jadi kawan. Jika hubungan sudah putus, elok sahajalah dilupakan. Tak perulah anda keluar lagi kerana apabila putus, anda sebenarnya tidak punya sefahaman lagi.

4. Teman wanita kawan anda.
Kenapa? Hah! Ini satu kesalahan paling teruk yang pernah anda lakukan. Jagan sesekali menikam kawan dari belakang kerana ia tidak baik untuk sebuah persahabatan. Fikirkan sendiri, kala kekasih anda diambil orang, tentu sakit bukan? Dan itu lah perasaan orang lain yang merasainya.

5. Wanita yang terlalu demand.
Kenapa? Mengapa perlu melayan perempuan yang ‘demand’ kerana anda boleh sakit otak jika melayan mereka ini. Banyak lagi perempuan lain dan jika kekasih anda demand, abaikan saja dirinya. Elak Dating Dengan Wanita Ini

14 Komen:

fini berkata...

ya betul!

Tanpa Nama berkata...

cinta tu misteri... kalau cinta dah lekat di hati. manalah org laki nak peduli! bila cinta dah menyambar hatimu.. siapa pun orgnya! akan segera kau bawa pergi kah..kah..kah! :)

Tanpa Nama berkata...

yup3!!!
urr rigght!!!
TOIIYIIBB!!

Tanpa Nama berkata...

cinta..???
pedih dan menyakitkan jika tdk kesampaian

faira berkata...

cinta mampu wat kite bhgia tp cinta jg mampu wat kite derita...

marnies berkata...

jangan berhubung lagi dengan kekasih lama...

Tanpa Nama berkata...

paling menyampah klu nk contact2 kekasih lama ni..dh putus tu dh la...bina hidup baru dn cari pengganti lain yg lbih bagus...xde maknanye nk berbaik2 semula wlupun sbg kawan...

Tanpa Nama berkata...

cinta sekrang x kira bangsa apa,,hanya fikir pasal seks.....jijik

Tanpa Nama berkata...

betul2 ciok kalu dapat seks, tp diri yg merana..

Tanpa Nama berkata...

love is feeling yg universal dtg n pg tnpa d duga...so..cinta jak pd pncipta..he hee he he

Tanpa Nama berkata...

cinta itu umpama pasir jerlus..smakin dlm terjatu swmakin kta terperangkap dlm ssbuah phbgn yg terjalin...**peace**

Tanpa Nama berkata...

'love' we can feel it througt d eyes..n its burning n warm we can feel a charming mcm coklat..is it sweet?..same as we r oledi fallinng in love n it taste mcm coklat kah kah kah

Tanpa Nama berkata...

kter da pts..
tp still lg kuar ngan ex bf,xley gak kew???

Tanpa Nama berkata...

cinta itu unik.. pelik tapi benar... hadir tanpa di undang..

Selepas Baca, Sila Komen

Artikel Terkini

Disclaimer: Blog ini ibarat 'scrap book' saya. Di sini saya kumpul artikel yang saya gemari di akhbar, majalah dan internet berkaitan CINTA. Artikel-artikel ini bukan ditulis oleh saya tetapi sekadar koleksi peribadi dan diharapkan dapat memberi manfaat kepada semua yang membaca.