Saya Cintakan Awak!

Share on Tumblr Satu pasangan kekasih sedang memecut melebihi 100 km/jam di jalanraya.

Gadis : Perlahankanlah sikit moto nie..saya takut la..
Si Lelaki : Tak nak..bawak laju-laju macam nie ler seronok..
Gadis : Tak..tak seronok pun..tolonglah..saya takut sangat nie..
Si Lelaki : Kalau awak nak saya perlahankan motosikal nie..awak kena kata awak cintakan saya dulu..
Gadis : Ok. Saya cintakan awak !
Si Lelaki : Ok..sekarang peluk saya kuat-kuat.

* Si Gadis Memeluk Lelaki tadi dengan erat *

Si Lelaki : Awak..boleh awak tolong tanggalkan topi keledar saya tak?? Kemudian pakaikan kat awak..Saya rasa tak selesa lah..

——————————————————————————–
Dalam surat khabar keesokkan harinya :

Sebuah motosikal telah berlanggar dengan satu bangunan akibat kegagalan fungsi brek.

Dua mangsa yang terlibat dalam kemalangan tersebut, dan hanya satu daripada mereka terselamat.

——————————————————————————–
Kisah sebenarnya, semasa sedang menuruni jalan tersebut, Si Lelaki telah mendapati yang brek motosikalnya tak berfungsi, tetapi dia tidak mahu kekasihnya tahu. Sebaliknya, dia meminta kekasihnya tadi mengungkapkan perkataan ” Saya cintakan awak” dan merasakan dakapan terakhir kekasihnya, dia juga memberikan topi keladernya kepada Si Gadis mengharapkan kekasihnya itu selamat..walaupun itu bereti dia akan terkorban.

Jadi sekiranya anda ada seseorang yang amat anda cintai dan ambil berat, beritahu dia yang anda cintakannya.

Semoga kita masih punya waktu untuk mengucapkannya. Saya Cintakan Awak!

169 Komen:

najmir berkata...

sedihnya..

siti hajar berkata...

alah sedihnya cita ni.....

Tanpa Nama berkata...

wah..so romantic but so sad finally the guy die..

Tanpa Nama berkata...

sedihnyaaaaaaaaa

Tanpa Nama berkata...

wow

Tanpa Nama berkata...

abg,nurul luv u!

Tanpa Nama berkata...

beeeeeek punyooooooooo

CINTA berkata...

sememangnya,cinta memerlukan pengorbanan.
tapiiiiiiiiiiii tanpa cinta,mcm mana
nak ada pengorbanan?haaaaaa,
`LU PIKIR LAA SENDIRI`ASSEKOM...

Tanpa Nama berkata...

sedey er...
huhuhuhu~...

Tanpa Nama berkata...

aku x leh nk luahkan.. aku rase segan...tp aku cinta dia.. i love u so muchhh.....

Tanpa Nama berkata...

emmmmmmmmmmm....sedihnya

Tanpa Nama berkata...

mmg sedeyy..hmm x kisah laa kalu pompuan yang ungkapkan dlu kata2 keramat tu ek..

Tanpa Nama berkata...

cdeyhnye cite neyh..
wt r drop gear..mst xjdk pape..
huahuahua..

Tanpa Nama berkata...

cdeyhnye cite neyh..
wt r drop gear..mst xjdk pape..
huahuahua..

Tanpa Nama berkata...

sedey...tp tah pape...
perlu ke cmtu???

Tanpa Nama berkata...

sggup brkorban demi cinta..

Tanpa Nama berkata...

memang feeling r...tp laki 2 x mati dlm iman laa

nuhamuneerah abdhakim berkata...

a very sad story but still ..
its hard to find a guy like that nowadays.
kan kan ?

Tanpa Nama berkata...

alololo..
sedeyh glurr..

Anonymous berkata...

Terlalu mencintai dia...tapi x brani nak ungkapkan....tunggu dia ungkapkan dulu....

Tanpa Nama berkata...

emmmmm isk isk isk sedihnya....

Tanpa Nama berkata...

I love u fatin

Tanpa Nama berkata...

sdey gle,,iskh

Tanpa Nama berkata...

kalau ade lar mnusia mcm ney lg

Tanpa Nama berkata...

crite ney boley d dedikasi kpd s'orang

Tanpa Nama berkata...

ade org tu b'lgk jer lbih.arap die bce crita ni

Tanpa Nama berkata...

hek hek...bagos crito ni

eerika berkata...

sdeih...

zuhair berkata...

elisss,aku cinta pada mu!!

aulia berkata...

love story

tamijikuros berkata...

darling,andai dkau m'bca apa yg t'sirat.

Tanpa Nama berkata...

patut ker kiter yg start dlu?segan ar..kang kta prigi crik timba plak?

Tanpa Nama berkata...

I ll always love u anah...

Tanpa Nama berkata...

saya sayang sangat awak............
walau awk xsyg sayer...

Tanpa Nama berkata...

Dammm...Cedey giler,tetiba jew rinduw kat diew..Andai aku di situasi cmni,aku tak sanggup..Kalau hidup,biarlah kami bersama,andai mati juga..aku ingin bersama nya..Saya Cintakan Awak!!!

Tanpa Nama berkata...

i luv u!!! lol

Tanpa Nama berkata...

laen kali naek moto penunggang n pembonceng pkaila helmet.

Tanpa Nama berkata...

btol2..
len x lau nek moto 2 2 ke pkai helmet..

Tanpa Nama berkata...

citer ni adlah kaitan ngan lagu total eclipse yg westlife nyanyi..video die lg touchinh..

angah berkata...

uuu....i syg sgt kt u..
u bwk moto ati2....cek sokmo moto...
love u so muchhh...
tp biol gak laki tu..
apsl kuar ngn awek...tp,
awek xpaka helmet..
hehe

sara berkata...

emmmmmm..kalau lah ada yang mengerti selepas kita mengungkapkan rasa cinta kita kepadanya..apa yang berlaku pada saya plak sebaliknya..huhu..dia tetap tinggalkan walaupun tahu dan sama-sama mencintai..kerana percaya..tanpa restu kelurga..takkan bahgia jua..kan??

nur syahirah qahira berkata...

i love u bukanlah ucapan y mahal...
kerana ungkapan itu aku kehilangan insan y amat ku sayang..
dialah ammar hafiz mohd nazam

Tanpa Nama berkata...

Nape x kene lenyik kete kebal je....lagi best broo......

Tanpa Nama berkata...

borkorban sungguh pkwe 2...
syg awek pnye psl...
hehehe..
tp pkwe aku pn cmtue gak...
mnjakn sngguh aku nie...
banggggg i luv so much...

iLia berkata...

i luv u nabiL!!!!!!!!!!!!!!!!
tp i tw,u xmgkin akn mnjdi milik i lg..
huhuhu...

Tanpa Nama berkata...

eyy korangg!!yg ne gtau cite ni cedih 2 aku cokong but..yg ne kutuk3 mmg tak patot!!!!

Tanpa Nama berkata...

y luah,luah luah jgk..tp camne lau dah sama2 syg but still wat bdoh??abg oiiii phmilah jiwaku ini....

Tanpa Nama berkata...

nik aina ilyani.. i love u so much!!!!

dila berkata...

sy cintakan awak..walaupun hati sy yg terluka

lina berkata...

masih ada ke lelaki yang sanggup berkorban semata2 utk CINTA?......
wlupun kita blm pasti adakah dia yg terbaik utk kita?
susah kan....
semua kerja ALLAH SWT
Kita hanya mampu berdoa, bertawakal dan berserah semoga dipertemukan dgn org yg dpt menerima kita seadanya.....

eleesya berkata...

erm..mang la cinta kan dia tp takut untuk diluahkan...

Tanpa Nama berkata...

mohd zaki i luv u......

Tanpa Nama berkata...

so sad.....hu..hu

Fairytopia berkata...

my heart just for u.. i love u abg

alieya berkata...

luv u mohamad al jauoharie 4 ever...

unknown!! berkata...

cdey....

Tanpa Nama berkata...

wawawaaa...sedih la..so sweet laki 2...hmmmm

aten berkata...

azrin.. do i love u? n what about u? hurm..

dd berkata...

ape pngOrbanan aku kt dia??syg..pulang la..i miss u..

Tanpa Nama berkata...

tiap2 hari aku x pnh lupa bgtau anep aku sayang kat dia

Tanpa Nama berkata...

nuris...i luv u

Tanpa Nama berkata...

sayu j bce ..... teringat kt syg kte 2 .

Tanpa Nama berkata...

cdih nye cita ni........cinta,terhlng adalah yg paling sukar utk dilpkn,,seserorg yg kita amat syg,dikawinkn dgn org lain,,skt rasa nye....sampaikan tertanya2....apa slh ku thn kau bt aku begini,,,,,,,,

Tanpa Nama berkata...

sedih nye.... tringat kt pkwe.... I LOVE U SYNG(FAIZ)

Tanpa Nama berkata...

teringat kat bf aku.. aku sayang kamu!! tapi cinta kah aku pada kamu>??
cintamu terlalu besar untuk aku terimaaaa

Tanpa Nama berkata...

cinta memerlukan pengorbanan,untuk memperolehi cinta yang bahagia kedua-dua pasangan mesti mempunyai pengorbanan. itulah yang dikatakan "CINTA" iaitu perlu ada pengorbanan.

Tanpa Nama berkata...

aku cinta my bf..
tp ktowg slalo gado..
cm ne nk redakan keadaan ktowg???

Tanpa Nama berkata...

I LOVE U DEK'S..
LOVE U SO MUCHHHHH!!!
PLZZZ...
JNG TINGGAL AKU...

AKU SENTIASA PERLUKAN MU...

-9 JULy 90-

Tanpa Nama berkata...

emmmmmm.....cdihnye ceta nie...rse mcm nak nangis plak

pape pon aq nak cakap yang aq cinta kan ko Afiq!!

[Nur Aishah@Afiq Harith Haikal]are lovely couple 4 eva

Tanpa Nama berkata...

emmmmmm.....cedihnye ceta nie sampai buat aq menangi sampai lbam mte aq...aq nak bgi tau kat smua yg mmbce ulasan aq yg I..LO..VE..U....SHARUL

NUR WAFAA@SHARUL HAFIFI are lovely couple

Tanpa Nama berkata...

cinta... biarlah berpada. x ke berdosa kalau naik moto dgn bukan muhrim?
kalau betul2 cinta, cepat2la kawen. cinta lepas kawen lagi indah. x de batasan. maruah n iman pun sama2 terpelihara... insyaallah...

sharifah berkata...

laki nie romantik laaa...
bestnye.....klo dpt bf cnni...

Jenna Jehan berkata...

sad jgk la cite nie.tapi lau dua2 pakai helmet mungkin selamat.ni,kata syg tapi biarkan awek dia xpakai helmet.cari nahas ke ape.

tyra twinz:P berkata...

i lurff u today,tomorrow and forever bear a.k.a mucuk!!~~~

hah lege..
da luah dah..
hehehe:P

amir berkata...

tu msti citer dr indon coz sna penumpang x diwajibkan pkai hlmet..huhu...klo stkat ckp tp tnpa perasaan yg ikhlas pn xde mknanya...coz kat mlut smua org leh ckp...jgn la nk mudah terpedaya...

arissa berkata...

i luv u so much..yp ku tahu kau x pnh mngerti..

Tanpa Nama berkata...

sooo switt..tp de ke laki2 cmni?? baby grp de laki mcmni tok baby tp baby xnk khlagn die mcm cite ni..laki 2 dh tn2 pergi mghadap illahi tp pepuan 2 akn hdp dlm kekesalan n sengsara...

Tanpa Nama berkata...

pelik tol la..yg pempuan kuor xpkai helmet..sje je cite ni bg sedih2..

ezaty berkata...

sedih sgt...teharu dga,....

Tanpa Nama berkata...

sedih gilerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr...
begitulah bele seseorang itu menyintai si gadis
.....
kawe rasa tertekan sgt....sebab cter tue syokkkkkkkk gleeeeeeerrrrrrrrrr.............kihkihkihkihkihkihkihkih

Tanpa Nama berkata...

sedihnye....
kdg2 ucapan cinta jer dah memadai utk kita rasa gembira...

farhan berkata...

alah korang ni..
sal pompuan tu tak pakai helmet pun nak petikaikan..
ne lah tau helmet die kene curik mase parking kat pasa malam.. so balik takdelah helmet..

Tanpa Nama berkata...

sedey ouh ;(

Tanpa Nama berkata...

ada ke laki cmni??

Tanpa Nama berkata...

apabile nk mara owg yg kite cyg.
kte kne pk dlu aty dy...
kdg2 kte mara at dy ley mnybabkan kte brgadh n ley wt kte ptus....
jd pk kan la yak..........

Tanpa Nama berkata...

memori smlam ttp segar t'pahat d ingatanku sgla gelak twa n tngisan yg pnah hdir tdk ckit pn lnyap dr akalku kerna kau abdadi milikku tp kini sgla,y mkin pudar n ilg aty ku kian ksong nmun aku ttp hdapi, demi kamu
** khdiran kau m'undang srbu kmnisan dlm idop ku stelah duka yg ku rsai nmun kini smua,y akn hlang pabla ko mnmui erti kidopan n kbhagian yg sbnar klaw ku tau sket yg bkal mnemeniku d penghujung kdukaanku tdk mau ku mnynth mwar b'duri ku tnam kseh utkmu n m'doakn agr kau trus bhagia tnpa aku dccmu....
aq cyg dy... ap2 pown terjd aq ttp cyg ko..anep

Tanpa Nama berkata...

huhu .. sedeyh nye .! i luv him but i can t say it
.his da de samwan yg ley wt dy bhgia..

Tanpa Nama berkata...

waaaa,,sdih bangat.. cm mana agak nya gadis tu m'hadapinya nty.

dangerous gurl berkata...

susah zmn skrg neh nk cri laki yg btol2 sygkn kte...sebaliknyer kekecewaan yg kte dpt...blum tntu laki yg kte syg 2 akn menjadi milik kte...

Tanpa Nama berkata...

sedihnye....sya tau msti si prmpuan x akn lplan si laki 2..msti dia nk pkwe dia nnt syng mcm 2 gk

atie berkata...

Eleh...wujudke kisah macam ni kat dunia realiti?Guna la akal fikiran dalam bercinta,bukannya nafsu.

Tanpa Nama berkata...

tula sape sruh bwak moto x cek awl2..kn da mti sia2....

Tanpa Nama berkata...

sedihnya citer nieyh..huhuhuhu..cm nk ngis jer...
waaaaaaaaaaa..

Tanpa Nama berkata...

cinta yg c0olll..

Blackroses berkata...

walaupon sy sygkan dan cintakan dia tapi dia tidak merasai ape yg sy rasakan dan malu untuk sy menyatakan perasaan sy kepadanya.....

Anonymous berkata...

sayu j bce ..... teringat kt syg kte 2 .

wany n pyan berkata...

cdeyhnye cite neyh....
bg0shnyela llaky tuwh...
papep0nt,,,
wany chayunkk pyan cgt20o0o...
ILYSM muhammad sufian b md n0or........;)

Tanpa Nama berkata...

cidehhhhhhhhhhhhhh
gleeeeeeeeee

Tanpa Nama berkata...

mmg sedih citenya tp ade slack skit la.....

Kalau btol2 syg kn awek dia, nape x suh awek dia pakai helmet awl2 lagi....saja nk jadikan cerita kott.....hahaha

Tanpa Nama berkata...

sedihnye..aku ada bf..aku syg n cinta sgt2 kat die..tp aku xpnh ungkapkan yg aku cinta kan die..sampaikan die pnh merajuk dgn aku sebab ini...sedih lps bce cite ni...trus aku ckp kat die yg aku cinta kat die....kepada semua..hargai lah pasangan anda,,,kite tak tau bile ajal kite akan tibe..s\yg awak sgt2 mohamad khairul!!!

Tanpa Nama berkata...

aku ade gf... aku syg sgt kt dy... ktorg knal sjak tadika lagi... smpai la umur 20 ktorg brcouple... tp si dy dah mula tunjukkan yg dy dah bosan dgn aku... elok2 gne bahasa org bercouple (abg2 syg2 le 2) tbe2 dy mrh aku gne kau aku je! (T_T)

t0mey berkata...

i like this story...
mengisah kn laki yg syg n snggup berkorban demi awek yer....
lau i,i yg nk korban kn ...
biar i yg maty..

Tanpa Nama berkata...

haaa......kesian mati x sepat taubat

Tanpa Nama berkata...

walaupun kite sering gaduh.. sye tetapkan rindukan awak sha

Tanpa Nama berkata...

cinta x semestinya bersama..ttpi cinta juga x pnh padam...walau insan yg kita cinta sdah tiada...

Tanpa Nama berkata...

ucapan ily sgt brhrga dri muhammad syamin,
sye syyg awk sgggggt ,
plez dun't leave me alone ....

Tanpa Nama berkata...

sweet sngt ceta nie...
I LOVE YOU... MY SWEET PRIENCE~
REALLY MUCH...
don't leave me alone..
i need you............

AISHAH lovalova berkata...

sedihh nyaaaaaaaa !

Tanpa Nama berkata...

mstahil juga brek depan belakang x bfungsi..ketara la xpndai bwa mtor,lau x idup brek,bg turun gear n drop la babal!!!! kan da mati katak! xdpt khwin lg...

jimmy_bodin@yahoo.com berkata...

saya cintakan awk patima bte amin..ckup la kau yg trakhir dlm idup aq..dan kau telah menganggap aq yang pertama dan trakhir dalam hidup mu...

Tanpa Nama berkata...

hyep, i love u so much and sorry.

Tanpa Nama berkata...

wah sdeynyer ctr dyer...betapa bsrnyer pgorbanan laki tuh kat pmpn tuh... so sweet.

Tanpa Nama berkata...

alangkah seronoknya jikalau lukman membalas cinta ku jikaulau tidak balas kini ku terpaksa mengorbankan diriku untuk cinta yang tidak seberapa dekat namun jikalau ku dapat mengahwininya tentu seronok aku berharap sangat cinta ini kekal selama-lamanya.......................................aku cintakan kamu lukman tapi aku cumu berdiam diri sahaja takut jikalau ku cakap nanti kamu marah dan tidak suka pada ku lagu................okla dapanjang sangat da ni cerite nye bye

Tanpa Nama berkata...

wah......................................................................x sangka akhirnya dia suka padaku seronokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk sangat muah muah.............................i love you alifaiz you are very good for me

Tanpa Nama berkata...

sedihnya...

Tanpa Nama berkata...

cedih nya...

Tanpa Nama berkata...

hem cdeyh !

Tanpa Nama berkata...

sedihnyer.... kalaulah sy jadi perempuan tu n tau yang itu kali terakhir sy plok lelaki tue, sy akan plok die sampai die pergi,, tak pun sy tak nak pakai gak topi keledar tu sbab sy nak pegi skali ngan die.. kalu sy hidup pun takde makna lagi hidup sy dan sy tak sanggup tinggal sorang kat dunia nie tanpa die d cc..huk2..

Tanpa Nama berkata...

sedinya...

penChenta PotatO berkata...

sayang......i luv u so much!!!jgn tglkn bby...(T,T)

Tanpa Nama berkata...

CAYANG TO MY B
I LOVEEeeeEeEEEE U ADY
MUAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH

Tanpa Nama berkata...

SEDIHNYE..
ANJE LPS N KALU KT KELUAR DATING K KELUAR JLN2 K,
KT NAIK KETA Y.......
SYG TKT L JD MCM 2......
X TERBAYANG SYG KL KT JD MCM 2.....
NAUZUBILLAHH........

Tanpa Nama berkata...

hahaha,,,ntah ape2 ntah,,
kesian plak kalu ad pkwe cm2 xsmpat nk mgucap kalimahsyahdh kalu da thu nk pegi,,

Tanpa Nama berkata...

kalu pasangan yang halal tk pe la gak...~

Tanpa Nama berkata...

cdeyh larh cter nie...
tp.....
npe t0pi keledar 2 laky 2 sr0h pmpuan 2 pkai??
xkan pmpuan 2 naek mot0 xpkai t0pi kledar dy k0wt...
xkna tgkap ke.?? huhu... hehe.. xP
pape jew lah...
sharusnye shidup smaty...
tp maty s0rg2... cari pnca...
hahaxxx... 0k jewp.. best st0ry..

Tanpa Nama berkata...

sdey..

Tanpa Nama berkata...

sdeyh nyaa :((( begitu bsar pngorbanan laky tu .sngop gdaikn nyawa tok org yg dy sygg :(

urmm .. boyyy i love u forever n ever `` until i die !!

Tanpa Nama berkata...

saya CINTAKAN awak...IZZAT..
walau pon awak x pernah tahu ape yang ade dalam hati saya...
dan untuk selamanya saya harap awak bahagia dengan
kehidupan awak

mawar berduri berkata...

huhuhu...untg girl tu..bessh nye lau pat laki yg tol2 sygkn kite...

Tanpa Nama berkata...

so sadddd !! awww . :(

~nurul tasnim~ berkata...

sedeh ! zul..tasnim syg zul sgt2 !

Tanpa Nama berkata...

zul azri...x mungkin mama lupa kn papa walau sesaat... smoga pkahwinan mu bhagia bsama pilihanmu...

mawar putih berkata...

sedih gler...hmmm besnye dapat org cam 2...

Tanpa Nama berkata...

hm... cdih nyer.. bsar nyer pengorbanan laki 2.. dy 2 ikon cinta sejati lau hidup... huhu...

DHIA FARZANA berkata...

i like............

Tanpa Nama berkata...

waaa.. sya akan lebih hargai pasangan saya pasni.. walaupun slalu mrh2 dia.. dia sbr n dngar pa yng sya ckp.. satu ucapan yang dia xnk dngar..PUTUS! xpe.. pasni sya takkan ucp tu lg.. satu kisah cinta yg telah mginsafi diri saya..

Tanpa Nama berkata...

..........sedih la..citer ni..da la bgaduh gan diee ni..emm

Tanpa Nama berkata...

cdeyh gyLerr !!!

Tanpa Nama berkata...

seDihlah.....

Tanpa Nama berkata...

I LOVE U SYGKU pian... kau lh cinta ku smpai ble2 dan hrap kite kekal ke akhir ayt....

Tanpa Nama berkata...

sye syg sngt2 kt awak.. i love u so much..arap hbngn ktew kkal hingga akhir hayat... sygku elah...

Tanpa Nama berkata...

i syg an u ayid ! iloveyou ayid ! hope hbngan itew ley kkal cmpy bile2 un ! i syg sanad at u tau ! jgn tggl an i ! iloveyou sayang ! iema sayang ayid ! <3 <3

Tanpa Nama berkata...

hrmm , sdih nyerrr citerrr nieyh ,

hanna juliana berkata...

awk sy syg sgt2 kt awk n sy nk awk jge dri bek2 ... lau nk kua t0o pkai hlmet k ?? sy tax mau khlgan awk
sy nk id0p b'sme awk smpai ble2 .... *niesa sayang luqman* <3<3

Tanpa Nama berkata...

aku gaduh ngan ayah 4 thn x tegur sapa...xsempat nak minta maaf dia dah pergi dl....:(

Tanpa Nama berkata...

sedih!!

Tanpa Nama berkata...

saye sayang die walaupon dier da x wape sayang saye....saye time..kekadang saye pk...saye layak ke bersama dier???

Tanpa Nama berkata...

Hmmmmm .... sdh nye .. i xnk pkra ni brlku kat i ngn pkwe i .. coz .. i syng kat dye.

Tanpa Nama berkata...

sedihnye.....

Tanpa Nama berkata...

sumpah sedih gila

Tanpa Nama berkata...

saya cinta kan awak IZZAT SYAFIQ walaupun tidak sedikit pon kau menoleh kearah ku...kebahagiaan awak dalah kebahagiaan saya juga...itu pengorbanan saya sentiasa mendoakan kebahagiaan awak bersama orang yang paling layak untuk disisi awak..

Tanpa Nama berkata...

saya sayangkan awaak azman shah :*
sayaharap awk sygkan sya mcm mana sy sygkan awwaakkk :')

iqqa fees :)

Tanpa Nama berkata...

i love u my first love...
eeerrrkkkk...that my car..hehehehe..

Tanpa Nama berkata...

i love u la syg....
lyana

Tanpa Nama berkata...

mmg menyentuh prsaan...
t'gat lak kt my hubby..
yg 1 mse dlu pnh aku abaikn sbb sbuk ngn owg lain..
gara2 t'knt0i,my hubby dtg umh amik adk aku g umh mmat t0o time sah0.. kul4 lbh..
smbil nangis2..
dpn adk aku n mber dye lak t0o..
sjak t0o,aku nekad x nk kcwa kn dye ag..
luv u s0 much.. aku mengaku kaw bkn yg p'tma,ttp aku b'jnji kaw r yg t'akhir.....

lyana daniel berkata...

i love you leo ... :( :(
by ~lyana daniel~

Tanpa Nama berkata...

sweet nyer cinta nie..dlm soal aq..
aq dah bgitau yg aq cintakan die...
tp die lansung x mengerti..sbb die dah ada org lain..
tp aq ttp menanti dan menunggu..
sbb AQ CINTAKAN DYE..I LOVE U FITRAH..

Tanpa Nama berkata...

awesome.....!!

Tanpa Nama berkata...

AKN KU BERKOBAN APA SAJA UNTK DIA

Tanpa Nama berkata...

sedeh nyew........law la dpat bf gini kan best.....mMm......:(...

Tanpa Nama berkata...

so swetttt...
bez klau dpat bkal suami cm nie..
msty bahagia slalu..hehehehehe

Tanpa Nama berkata...

so sad the story love..sedih nya..laki tue bek sgt,sggp brkorban tuk kekasihnya..kalo lar aq ada bf mcm ney,x cri laen lar..love u cicinta..like the story..

Tanpa Nama berkata...

awk2,sya cntakan awk sngt2...plz jgn tngglkn sya..i love u hubby..:D

Tanpa Nama berkata...

huuu.... sgat cdih tpy apew2 pown aqu dha ucp yg aq cinta kau azwan ... mama cinte papa smpai akhir hayat.... <3 i love you so much.... so sweet 4eve cyunk,..

Tanpa Nama berkata...

i love u farid

alif berkata...

bodoh nyerrr laki tuhhhh suroh gf dier pelok x thu dosa kerrr

Tanpa Nama berkata...

huhuhuhi sadddd

Nurul Yazmeen Zahidan berkata...

Mmg cite cinta sejati.Susah nak dapat bf macam ni skrg.Sanggup berkorban demi orang yang dia sayang.Zaman skrg ni mana nak cari lelaki macam itu? Ladies yang kena berkorban,bukan lelaki!

Tanpa Nama berkata...

sdihnyE,,,...ceta 2...2 la d ktakn kksih y setia...kn..

Selepas Baca, Sila Komen

Artikel Terkini

Disclaimer: Blog ini ibarat 'scrap book' saya. Di sini saya kumpul artikel yang saya gemari di akhbar, majalah dan internet berkaitan CINTA. Artikel-artikel ini bukan ditulis oleh saya tetapi sekadar koleksi peribadi dan diharapkan dapat memberi manfaat kepada semua yang membaca.