10 Ciri Lelaki Kasanova

Share on Tumblr 1. Di awal perkenalan, si dia menjadi insan yang paling mulus. Apa sahaja yang kamu mahu semuanya akan di penuhi. namun harus di ingat semua itu hanya mampu bertahan tidak lebih sebulan. Sedikit demi sedikit si dia akan menunjukkan taringnya

2. Sentiasa kemas dan perwatakannya seperti berada, tapi sebenarnya poket kosong. Kalau ada pun cuma untuk buat pelaburan memikat kamu di awal perkenalan kemudian duit kamu pulalah jadi mangsa

3. Lelaki kasanova tidak pernah patuh pada janji, tengok sahaja setiap kali kamu keluar dating. Siapa yang akan sampai dahulu.

4. Sering beri pelbagai alasan apabila kesilapannya dapat dikesan. Lebih jelas lagi dia juga sering mempersalahkan orang lain atas kesalahanya sendiri.

5. Mementingkan kekemasan diri dan pakaian yang dipilih juga bukan calang-calang jenama. Maklumlah nak memikat ramai mangsa.

6. Baru kenal tidak sampai seminggu sudah berani mahu sentuh-sentuh di bahagian yang sensitif. Sengaja mahu menggoda kamu untuk pergi lebih jauh.

7. Apabila keluar dengannya, sia selalu tunjuk macho depan kamu. Ada masanya dia akan menegur perempuan lain dengan ramah di depan kamu. Kononnya mahu buktikan pada kamu si dia tidak curang di belekang kamu. tetap dia memang peramah dengan semua orang.

8. Selepas sebulan berkawan, si dia berani minta wang untuk di pinjam. tanpa sengan silu si dia memintanya daripada kamu.. Ha… alasan yang diberikan untuk meminjam itu mmg konkrit dan silap-silap hari bulan kamu akan termakan dengan kata-kata manisnya.

9. Lelaki kasanova biasanya mempunyai paras rupa yang agak tampan sebab itulah perempuan muda cair dan jadi mangsa. jangan mudah percaya pada wajah tetapi percayalah pada hati.

10. Jarang bercerita tentang keluarganya apatah lagi mahui membawa kamu berjumpa ibu bapanya. Ini sememangnya perkara yang sering berlaku. tetapi harus di ingat juga ada kalanya mereka ada mengajak tetap ajak ajak ayam sahaja. Mulut kata ya dalam hati tidak. 10 Ciri Lelaki Kasanova

9 Komen:

Tanpa Nama berkata...

semua lelaki yang tampan macam tu ker?memang susah untuk menjaga lelaki yang hensem kerana dia akan mudah di pikat dan dipikati oleh semua wanita.kalau macam tu lebih baik berkasih dengan orang yg biasa dan tiada rupa.

ina berkata...

takutlah nak bercinta dengan lelaki yang tampan....!dia mesti xkan setia ! benciiii!

nasdyxa_naz berkata...

pernah kapel sma encem guy..x best langsung!!! memenatkan..smua ngaku gerek dia..apapala..skunk dh xda hub dh..bebas.ehe

Tanpa Nama berkata...

Macamana nak buat saya hensem hhahhahahaha

Tanpa Nama berkata...

lelaki zaman skrg byk yg hipokrit.. pcaye la..

Tanpa Nama berkata...

ade plak tu baru je kenal 2 hari dah nak minta tolong topup. eeee..x malu btul. dah la die yg approach kt dl. lelaki lelaki... but malu je!

blabla berkata...

Banyak Kali jumpa tapi dia yang kna

Tanpa Nama berkata...

Hkhk pmpuan lg teruk

Tanpa Nama berkata...

Id wechat ny.. Mencarikick

Selepas Baca, Sila Komen

Artikel Terkini

Disclaimer: Blog ini ibarat 'scrap book' saya. Di sini saya kumpul artikel yang saya gemari di akhbar, majalah dan internet berkaitan CINTA. Artikel-artikel ini bukan ditulis oleh saya tetapi sekadar koleksi peribadi dan diharapkan dapat memberi manfaat kepada semua yang membaca.